Debatforum Øjenlågskirurgi Ar efter øjenlågsoperation flag
 • Avatar of lram
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Ar efter øjenlågsoperation

  11. marts 2008

  Jeg har et spørgsmål angående ar efter øjenlågsoperation.

  Jeg har for 8 uger siden fået opereret mine øverste og nederste øjenlåg (i USA).


  På øverste øjenlåg i den inderste øjenkrog har sammenvoksningen trukket huden ned mod øjenkrogen, og det er jeg ked af, for det ser mærkeligt ud. Lige netop der er der ligesom en lille knop, og den trækker i huden.


  I selve globelinien er arret helt fladt og pænt.

  Det strammer stadig meget i arret over øjnene og mine øjenlåg er stadig hævede, især om morgenen.


  Hvad skal jeg gøre? Er det for tidligt at gøre noget? Bliver det pænt af sig selv, eller skal jeg have skåret noget op igen?


  På forhånd tak.

  Avatar of Tine Engberg Damsgaard
  0
  50
  Besvaret den 15. marts 2008

  Hej


  Formentlig bliver det ikke nødvendigt at foretage en reoperation. Men du burde kontakte den læge/klinik i USA, som har opereret dig.


  Om det bliver pænt på sigt, kan man jo ikke udtale sig om. – I hvert tilfælde ikke uden af have set hvordan du ser ud.


  Med venlig hilsen


  Tine Engberg Damsgaard
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.