Debatforum Brystoperation Allergi overfor silikone!? flag
 • Avatar of lobo
  0
  95
  helpSpørg lægen:

  Allergi overfor silikone!?

  9. januar 2007

  Skal snart have lavet en brystforstørrende operation og er derfor ved at indhente al den info, som jeg føler, jeg har behov for. Har læst at nogle kan have allergi overfor silikone, er det rigtigt og hvordan får jeg vished om jeg kan tåle det? Hilsen Lobo

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 11. januar 2007

  Kære Lobo!

  Jeg har aldrig set eller hørt om allergiske reaktioner overfor silikone. Så på det område ville jeg ikke være bekymret om i forhold til en BFO.

  Der er så mange andre risici og komplikationsmuligheder, du skal tænke over inden du beslutter dig for en BFO – men ikke denne.

  Held og lykke med det hele.

  Med venlig hilsen
  Hans Henrik Steenfos

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.