1k visninger

1 svar

 • Avatar of FrederikkeJunior
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Aldersgrænse!?

  13. december 2005

  Hvor gammel skal man være for at få foretaget en plastikkirurgisk operation ? Er der et sted man evt. kan læse mere om dette ?

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 9. januar 2006

  Kære Frederikkejunior.

  Tak for din mail.
  Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men som hovedregel skal du være 18 år. Hvis sundhedsvæsenet/din egen læge/hospitalet, du er henvist til, af en eller anden grund vurderer, at du kan blive opereret før du er 18 evt. på grund af store psykiske problemer, kan det lade sig gøre, hvis også plastikkirurgen vurderer, at det er hensigtsmæssigt.
  Når du er 18 kan du selv opsøge en privatpraktiserende plastikkirurg. Ved en sådan samtale vil plastikkirurgen vurdere om du er moden til at tage en sådan drastisk beslutning, som f. eks. at få lavet en BFO. Er du det, er du selvstændig rent juridisk og vælger selv om du vil opereres.

  Jeg ved ikke hvor du kan læse yderligere om det.

  Mvh

  Hans Henrik Steenfos

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.