Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Abdominalplastik flag
 • Avatar of AR
  0
  145
  helpSpørg lægen:

  Abdominalplastik

  22. januar 2011

  Hej og tak for hjælpen tidligere.

  Jeg er så heldig at det offentlige gerne vil betale min maveplastik, de mener måske en mini maveplastik er nok, men jeg kan næsten selv vælge.


  Mine mavemuskler var kun skredet/åbnet 2 cm under navlen, ved så ikke om man laver dem.


  Spørgsmålet er så hvad er fordelene ved den lille operation, udover et kortere ar? Min navle er grim i forvejen, så det betyder heller ikke så meget.

  Jeg tænker at min mave vel ikke bliver helt fin og flad ved den lille. Min hud hænger ikke ned over navlen men mere ud til siden. Under navlen er der meget hud, hænger 5 cm.

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 10. februar 2011

  Ved en lille maveplastik foretages der ikke opstramning af mavemusklerne, hvilket det tyder på, at du har behov for. Uden at have set dig eller undersøgt dig er min første tanke, at du er bedst tjent med en større maveplastik med samtidig opstramning af muskulaturen.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.