Debatforum Øjenlågskirurgi Øjenlågsoperation - øjenlæge eller kirurg? flag
 • Avatar of mollepigen
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Øjenlågsoperation - øjenlæge eller kirurg?

  1. juni 2010

  Hej

  Jeg er 37 og har netop fået en henvisning til øjenlægen, fordi mine øvre øjenlåg er blevet lidt for tunge, synes jeg selv. Min læge var enig og gav mig en henvisning.


  Jeg er lidt nervøs for at lade en øjenlæge lave operationen, da mit udseende betyder meget, og jeg syntes ikke det var pænt det, de lavede på min mormor. Jeg har en sundhedsforsikring gennem arbejdet. Betyder det, at jeg kan vælge at få det gjort hos en plastikkirurg?


  Jeg er meget i tvivl om, hvordan jeg skal gribe det an, da min læge ikke mente at øjenlægen var et problem. Hvad gør jeg, hvis jeg vil have lavet det privat uden at skulle betale selv?


  Mvh Lotte

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 23. august 2010

  Hej Lotte.


  Hvis din læge har vurderet, at du har overskudshud, kan jeg ikke forstå, at vedkommende ikke vil henvise dig til en plastikkirurg, der også laver denne operation på henvisning.


  Jeg synes du skal gå tilbage til din læge.


  Du må ringe til din sundhedsforsikring og tale med dem om de dækker denne slags

  operation. Hvis de gør, må du også lige spørge dem og der er frit valg “på alle hylder”.


  Held og lykke med det.


  Med venlig hilsen


  Hans henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.