Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) Ændring af mundens form - surmulende udseende flag
 • Avatar of seven
  1
  2
  helpSpørg lægen:

  Ændring af mundens form - surmulende udseende

  10. oktober 2007

  Jeg har det problem, eller hvad man kan kalde det, at når jeg slapper helt af i mit ansigt, vender mine mundvige nedad, så jeg ser lidt surmulet ud.


  Er der noget, man kan gøre, for at få munden mere lige/vende mundvigene mere opad?


  På forhånd tusind tak!


  Anna

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 19. oktober 2007

  Kære Anna


  Der findes en operation, hvor man kan vende mundvigene opad, men denne giver nogen ar og er kun brugbar på midaldrene og ældre.

  En god måde at kamuflere den sure mund er at sprøjte filler i furen ved mundvigen. Derved bliver den ikke så markant, og man ser mindre sur ud.


  Det har jeg gjort mange gange og synes altid at injektion af filler har forbedret udseendet og givet en mindre sur mund.


  Med venlig hilsen


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.