• Avatar of DitteEH
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  Ændre ansigtsform

  13. juni 2011

  Jeg har tidligere skrevet et spørgsmål om hvad man kan gøre ved for store kinder. Jeg glemte dog at nævne at det er min kæbelinje der går meget vandret, så mit ansigt er meget dråbeformet. Er der nogen plastikkirurger i Danmark der foretager operationer hvor man kan ændre dette? Så ansigtsformen bliver mere oval.


  Og hvad er prisen cirka?

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 4. september 2011

  Hej med dig.


  Jeg synes du skal opsøge en plastikkirurg og lade denne vurdere dit ansigt for at vurdere, om det umiddelbart er noget, der kan gøres noget ved.


  Synes det er svært at vejlede dig, når jeg ikke har set din ansigtsform. Hvis det er kæben, der skal ændres via operation, har jeg dog ikke kendskab til nogen kirurger.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.