Cookie- og Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger mylooks.dk, indsamles der oplysninger om din brug af websitet. Det vil typisk være om, hvilke elementer, du har set eller interageret med. Det sker for at forbedre din brugeroplevelse, for at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning i linket ovenfor).

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du vil desuden opleve, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. F.eks. vil du få vist nogle popup-beskeder igen og igen, fordi vi uden cookies ikke kan registrere, at du har klikket dem væk.

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google.com – Bruges til intern trafikanalyse samt målretning af annoncer.
  • Facebook.com – Bruges til intern trafikanalyse samt målretning af annoncer.
  • Crisp.im – Bruges afvikling af support chat-funktionen på websitet.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Disse oplysninger indsamles i forbindelse med oprettelse som bruger, ved køb, ved indsendelse af en klinikanmeldelse, ved udfyldning af kontaktformularer til klinikker, og til udfyldning af en formular om at blive kontaktet af Mylooks.

I forbindelse med køb, vil du blive bedt om betalingsoplysninger i form af kortnummer, udløbsdato, mv. Disse betalingsoplysninger behandles og opbevares ikke af Mylooks, men sendes direkte til vores betalingsindløser Bambora. Du kan læse mere om deres håndtering af personoplysninger her: https://www.bambora.com/da/dk/gdpr.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Særligt følsomme personoplysninger

Da Mylooks er et website, der omhandler et emne, der for mange kan være følsomt, er det vigtigt for os, at vi yder den maksimale beskyttelse af personoplysninger, der kunne risikere at blive kædet sammen med information om behandlinger, som vedkommende har fået foretaget.

De fleste af websitets funktioner kan tilgås uden oprettelse af en bruger, eller med en oprettelse, hvor det kun er nødvendigt at oplyse en email, et brugernavn efter eget valg og ikke andet. Det er ikke muligt for udenforstående at få indsigt i, om en bestemt email er oprettet på websitet eller ej.

Ved indsendelse af en klinikanmeldelse, skal der udfyldes navn, adresse og telefonnummer. Dette er nødvendigt for at bekræfte ægtheden af anmeldelsen og leve op til vores redaktionelle forpligtelse i forhold til udgivelse af anmeldelsen.

Særligt om billeder

Mylooks modtager før- og efterbilleder fra private klinikker og udgiver dem på websitet. Mylooks udgiver kun billeder af patienter, der har givet deres eksplicitte samtykke over for klinikken, til at billederne kan udgives på et tredjeparts-website som Mylooks.

Det er muligt som bruger at uploade sine egne billeder i vores offentlige debatforum og i spørg lægen. Ved upload af egne billeder samtykker man til, at billederne udgives offentligt på websitet. Det er muligt at slette sine billeder igen, men man bør være opmærksom på, at når først et billede er lagt ud på internettet, kan man risikere, at det bliver kopieret af andre og derfor ikke kan fjernes helt fra nettet igen.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment indsamles og benyttes internt af Mylooks til målretning af annoncer og tilbud, og til forbedringer af brugeroplevelsen på websitet. Google og Facebook indsamler lignende oplysninger via deres egne cookies på websitet, såfremt du direkte til dem har afgivet samtykke om, at de må indsamle disse data. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivese af oplysninger til samarbejdende privatklinikker

Ved udfyldelse af en kontaktformular tilhørende en privatklinik, der er oprettet på Mylooks, sendes de oplysinger, du indtaster, direkte til privatklinikken via email. Hvis du under udfyldelsen afgiver samtykke til, at Mylooks ligeledes må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde et behandlingstilbud, vil en kopi af formularen blive sendt til Mylooks. Hvis du ikke afgiver samtykke, får Mylooks ikke indsigt i de oplysinger, du indtaster.

Ved bestilling af behandlinger og forundersøgelser via websitet eller ved telefonisk kontakt til Mylooks, sender Mylooks oplysninger om dit navn, adresse, email, telefon og fødselsdato, samt oplysninger om den købte ydelse, til den klinik, som skal levere ydelsen. Dette sker for at kunne sikre en optimal kundeoplevelse, og at ydelsen kan leveres tilfredsstillende af klinikken.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til support@mylooks.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Mylooks Danmark SMBA
Langebrogade 5
1411 København K
Telefon: 69 69 07 37
Email: info@mylooks.dk

Denne erklæring er sidst opdateret 28. februar 2019.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.