Juvederm mod rynker/furer i København

De midlertidige fillers (kendt under produktnavnene Perlane, Restylane, Juvederm, Teosyal, Belotero, Esthelis, Radiesse og Teosyal) kan bruges til at udfylde større rynker og folder i huden, så disse udglattes. En filler har kun effekt på de dynamiske (mimiske) rynker, det vil sige rynker, der o ...

Læs mere om filler mod rynker/furer i ansigtet Læs mere

Der blev fundet 7 klinikker i , der tilbyder juvederm mod rynker/furer:

Contour Kosmetisk Lægeklinik
I København
Åboulevard 5
Contour Kosmetisk Lægeklinik
 • Behandlingen udføres af en læge
 • Behandlingen udføres af en læge

Contour er en lægeklinik med speciale i at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læberne fyldigere og smukkere.

Vi er eksperter i fillers og botox (botolinum toksin), men leverer også laserbehandlinger af højeste kvalitet til permanent hårfjerning og karsprængninger.

For at sikre højeste kvalitet udføres injektionsbehandlinger ( filler og botox) kun af læger.

Capio Hellerup
I Hellerup
Hans Bekkevolds Allé 2B
Capio Hellerup
Hovedstadens Plastikkirurgi
I København V
Vesterbrogade 10, 5. sal
Hovedstadens Plastikkirurgi
Pris
kr 3.000,-
CosmeCare
I København K
Fortunstræde 1, st. th.
CosmeCare
Pris fra
kr 3.000,-
Inviocare
I København K
Palægade 4 3. th.
Inviocare
Pris fra
kr 2.000,-
Dr. Esmanns Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Dr. Esmanns Klinik
Pris
kr 2.900,-
Speciallægeklinikken Skønvirke
I Kastrup og Roskilde
Speciallægeklinikken Skønvirke
Pris fra
kr 2.500,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.