Priser på gele-negle

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmeside ...

Læs mere om kunstige negle Læs mere

Der blev fundet 12 klinikker i og tæt på , der tilbyder gele-negle:

Klinik Cosmec
I Frederiksberg
Pile Allé 15
Klinik Cosmec
 • Eksklusive og fantastiske omgivelser
 • Trygge og varme omgivelser
 • Kundearrangementer, konkurrencer og events

Vi tilbyder fantastiske omgivelser i en stor og moderne klinik på Frederiksberg.

Vores personale forstår at sætte sig i øjenhøjde med kunden, og altid udføre behandlingen ud fra kundens ønsker, men også ud fra hvad behandleren kan se vil passe til den enkelte kunde.

Cosmec er en klinik med mange arrangementer, konkurrencer og diverse tiltag, og det kan derfor altid betale sig at være en del af Cosmec, blandt andet på sociale medier.

Klinik Karma
I Hellerup
Annasvej 4
Klinik Karma
Pris
kr 245,-
Hair & Care
I Frederiksberg C
Frederiksberg Alle 32
Hair & Care
Pris fra
kr 450,-
Trylle-Spejlet
I Ålbæk
Skagensvej 46
Trylle-Spejlet
Pris
kr 525,-
Comform Clinique
I Hørsholm
Usserød Kongevej 22
Comform Clinique
Pris fra
kr 450,-
Face & Body Zone
I Lynge
Dalgårdsparken 2C
Face & Body Zone
Pris
kr 650,-
Derma Skønhedspleje
I Helsingør
Fiolgade 10C
Derma Skønhedspleje
Pris
kr 599,-
Beauty World
I Kolding
Fabriksvej 16
Beauty World
Pris
kr 600,-
Your Wellness
I Køge
Nørregade 40
Your Wellness
Pris
kr 628,-
Clinique Belle
I Viborg
Jernbanegade 10
Clinique Belle
Pris
kr 550,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.