OperationsLån

Få råd til den operation eller behandling, du drømmer om, allerede idag.

 • Ansøg uforpligtende og få svar samme hverdag
 • VIP lavrentelån - kun 0,82 % pr. måned
 • Din sikkerhed - i samarbejde med SPARXPRES

Låneberegner

 kr.
Månedlig ydelse:
error Brug kun hele tal. Bogstaver og tegn er ikke tilladt.
error Indtast det beløb i hele tal, du ønsker at låne, i feltet herover.
error Med den tilbagebetalingsperiode, du har valgt, bliver den månedlige ydelse for lav. Vælg en kortere tilbagebetalingsperiode eller ansøg om et højere lånebeløb. Mindste månedlige betaling er 150 kr.
error Det mindste beløb, du kan låne, er 2.000 kr.
error Du kan højst låne 100.000 kr. på et OperationsLån.
Samlede kreditomkostninger:
Total, der skal betales:
Årlig variabel debitorrente: 10.3 %
ÅOP:

Husk

 • Hvis du bor sammen med en kæreste eller ægtefælle, er det en god ide at ansøge i begge jeres navne. Det vil forøge chancen for at få blive godkendt.
 • Det afhænger af en kreditvurdering, om din låneansøgning kan bevilges. Men har du stabil løn- eller pensionsindkomst og er du ikke står i RKI, er du godt på vej.
Alfa Omega Højbro Plads 21, KøbenhavnAnsøg nu
Amalieklinikken Borgergade 20, 1. sal, KøbenhavnAnsøg nu
AROS Privathospital Skejbyparken 154, ÅrhusAnsøg nu
Capio CFR Hellerup Hans Bekkevolds Allé 2B, HellerupAnsøg nu
Capio CFR Lyngby Jægersborgvej 64-66B, Kgs. LyngbyAnsøg nu
Capio CFR Odense Pantheonsgade 25 , OdenseAnsøg nu
Capio CFR Skørping Himmerlandsvej 36, SkørpingAnsøg nu
Capio CFR Aarhus Margrethepladsen 3, Aarhus CAnsøg nu
Capio CFR Viborg Stadion Allé 7, ViborgAnsøg nu
Dan Clinic Bispelundvej 68, BederAnsøg nu
Ellitsgaards Plastikkirurgi Gammel Kongevej 5 C 1. sal, KøbenhavnAnsøg nu
Erik Løntoft Plastikkirurgisk Klinik Filosofgangen 25, OdenseAnsøg nu
Eye5 - Klinikker for øjenlågskirurgi Hestetorvet 8, RoskildeAnsøg nu
GHP Gildhøj Privathospital Brøndbyvester Blvd. 16, BrøndbyAnsøg nu
Hovedstadens Plastikkirurgi Vesterbrogade 10. 5.sal, KøbenhavnAnsøg nu
Plastikkirurgisk Speciallægeklinik Jernbanegade 42, 1. E, FrederikssundAnsøg nu
Printzlau Privathospital Hjortholmsvej 2, VirumAnsøg nu
H. C. Andersen Klinikken Langelinje 29, OdenseAnsøg nu
Salus Medical Hovedgaden 49, StenlilleAnsøg nu
Højbjerg Tandlæge Center Rundhøj Allé 133, HøjbjergAnsøg nu
TandlægeCenteret Clemens Torv Clemens Torv 15, AarhusAnsøg nu
Tandlægerne Grundtvigsvej Grundtvigsvej 18, Viby JAnsøg nu
by Malling & Jensen Havnegade 4, Aarhus CAnsøg nu
CosmeCare Fortunstræde 1, København KAnsøg nu
Speciallægeklinikken Skønvirke Saltværksvej 168, KastrupAnsøg nu
H. C. Andersen Klinikken Langelinje 29, OdenseAnsøg nu

Sådan foregår det

 • Start med at finde ud af, hvilken klinik du gerne vil have foretaget din behandling hos. Du kan læse mere om klinikkerne i listen oven over ved at klikke på deres navne.
 • Klik på "Ansøg nu"-knappen ud for navnet på den klinik, du gerne vil behandles hos.
 • Udfyld ansøgningsskemaet. Din ansøgning er uforpligtende, så i første omgang ansøger du kun om at blive godkendt til et lån.
 • Hvis du er i tvivl om, hvad din behandling præcis kommer til at koste så er det bedre at ansøge om et lidt højere beløb, end et lavere. Hvis beløbet senere viser sig at være lavere, kan det nemt rettes, men hvis det viser sig, du har brug for at låne et højere beløb, skal du godkendes igen.
 • Din ansøgning behandles direkte hos SPARXPRES. På hverdage mellem 9 og 19 vil du modtage svar på din mail i løbet af få timer - ofte få minutter - ellers førstkommende hverdag. Klinikken modtager også svaret på deres mail.
 • I nogle tilfælde kan du blive bedt om at indsende årsopgørelse eller anden dokumentation til SPARXPRES.
 • Hvis du godkendes til lånet, vil du modtage en låneaftale, der skal returneres i underskrevet stand sammen med kopi af gyldig billed-ID (kørekort eller pas) og gyldig adresse-ID (sygesikringsbevis).
 • Når SPARXPRES har modtaget den underskrevne låneaftale med evt. dokumentation, vil låneprovenuet inden for 1-2 dage blive overført direkte til klinikkens konto.

Diverse øvrige oplysninger

OperationsLån udbydes i samarbejde med SPARXPRES - en del af Spar Nord

Omkostninger, gebyrer, renter mv. pr. 1. juni 2013:

 • Rente pr. md. er 0,82 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 10,30 %.
 • Månedsgebyr 15 kr.
 • Oprettelsesgebyret er 5 % af lånebeløbet, min. 400 kr., maks. 1.500 kr.
 • Tilbagebetaling sker via BS.
 • Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende FI-kort, opkræves et gebyr på 25 kr. pr. stk.
 • Gebyr for aftaleændring: 100 kr.
 • Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter: 400 kr.
 • Gebyr for rykkerskrivelse: 100 kr.
 • Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering
Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet - herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16 %. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde kreditaftalen inden for 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, hvor du har indgået aftalen med SPARXPRES, f. eks. underskrevet en kontrakt. Det gælder dog kun, hvis du samtidigt på skrift har modtaget oplysninger om aftalevilkår, fortrydelsesretten og om produktet efter forbrugeraftalelovens regler. Hvis ikke du har modtaget disse oplysninger, så løber fortrydelsesretten fra den dag, hvor du modtager disse oplysninger. Hvis du har indgået aftalen den 1. og har modtaget oplysningerne på skrift samme dag – så kan du fortryde til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, fredag efter Kristi Himmelfartsdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag. Ønsker du at benytte din ret til at fortryde, skal du ringe eller skrive til SPARXPRES inden fristen udløber. Du skal endvidere tilbagebetale kapitalen uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har givet besked om udøvelsen af fortrydelsesretten. Ved udnyttelse af fortrydelsesretten, og kun i dette ene tilfælde, skal du dog ikke tilbagebetale rente. Når fortrydelsesfristen er udløbet, bortfalder fortrydelsesretten automatisk, og du kan opsige aftalen med SPARXPRES enten i henhold til aftalevilkårene for det enkelte produkt eller i overensstemmelse med disse forretningsbetingelser. Du fnder forretningsbetingelserne på www.sparxpres.dk/forretningsbetingelser.

Klager

Hvis du ønsker at klage over SPARXPRES, skal du indledningsvis kontakte SPARXPRES. Hvis du fortsat er uenig i SPARXPRES’ behandling af henvendelsen eller resultatet heraf, kan du kontakte Spar Nord Banks klageansvarlige. Du kan bede din afdeling om at blive henvist, eller du kan kontakte den klageansvarlige direkte. Oplysninger om Spar Nord Banks klageansvarlige finder du på www.sparnord.dk. Du kan skrive en mail til den klageansvarlige eller sende klagen til: Spar Nord Bank A/S, Skelagervej 15, 9000 Aalborg.

Lovvalg

I tilfælde af retssager mellem SPARXPRES og kunden skal dansk ret anvendes.

Yderligere information

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte SPARXPRES på tlf. 9616 1300 eller på mail: sparxpres@sparnord.dk.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.