Om Mylooks

Samfundsudviklingen har gjort, at der længe har været voksende fokus på det ydre. I løbet af de sidste par år har programmer på tv om skønhedsoperationer medvirket til, at interessen for kosmetiske behandlinger og operationer er øget markant. En generel accept i befolkningen af det at få foretaget sådanne behandlinger har ligeledes vakt folks interesse for at få større indsigt i området.

Vi har i den forbindelse kunne konstatere, at markedet for behandlingstilbud er uoverskueligt for den almindelige dansker. Dette har ført til tilblivelsen af Mylooks. Mylooks er en portal, der nu gør det nemt og overskueligt, når der skal findes information om behandlinger inden for kosmetisk plastikkirurgi, øjenkirurgi, kosmetisk tandbehandling, hårfjerning m.m. Vi er kort fortalt bindeledet mellem patient og klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.