Aktivering af bruger

Tjek din e-mail!

Før du kan begynde at skrive indlæg i Mylooks.dk Community, skal din bruger aktiveres. Der er blevet sendt en e-mail til din mail-adresse. Klik på linket i mailen for at aktivere din bruger.

Har du ikke modtaget nogen e-mail?

Klik her for at få aktiveringsmailen sendt ud igen: Send ny aktiveringsmail.

Hvis du bruger en webmail-service som Hotmail, Live, GMail, Yahoo, el., bør du først tilføje vores mail service@mylooks.dk til din kontaktliste, så vores mail til dig ikke ender i din spam-mappe.

Hvis du har prøvet ovenstående og stadig ikke modtager noget fra os, så kontakt os på service@mylooks.dk. Så hjælper vi dig videre.

Virker linket i mailen ikke?

Hvis linket i mailen ikke virker, så kopiér venligst aktiveringskoden, der står anført i mailen, og sæt den ind i feltet herunder.

Sådan kopierer du koden

 1. Markér koden med musen
 2. Markér aktiveringskoden, klik på den med højre museknap og vælge "Kopiér" eller tryk Ctrl+C på dit tastatur. (Æbletast+C på Mac)
 3. Åben denne side op i din internet-browser og klik med venstre museknap i feltet herunder.
 4. Klik med musen i feltet med højre museknap og vælge "Sæt ind" eller tryk Ctrl+V på dit tastatur (Æbletast+V på Mac)


Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.