Tandlæger i Danmark

Find en tandlæge i Danmark. Her finder du kosmetiske tandlæger i og omkring Danmark. Mylooks er din guide til skønhedsbehandling.

Der blev fundet 179 tandlæger i

Eurodent
I Budapest, Oslo og Vanløse
Eurodent
 • Spar 50 - 80 % i forhold til danske priser
 • Samme garanti på alt arbejde som hos danske tandlæger
 • Dansk rejsearrangør sørger for alt det praktiske

Spar 50 - 80 % i forhold til danske priser. Den norske tandlægekæde Eurodent's klinik i Budapest er et af Europas førende centre inden for tandbehandling med tilrejsende patienter fra hele Nordeuropa. Dansk rejsearrangør tager dig i hånden lige fra den første kontakt og til den sidste efterkontrol.

Fly, hotel og lokal transport i Budapest sørger din danske kontaktperson for og er gratis ved større behandlinger. Du skal blot nyde dit ophold i en af Europas smukkeste, historiske hovedstæder og lade klinikkens erfarne tandlæger sørge for resten.

Hvis du har en ide om, hvad du skal have lavet ved dine tænder, kan du sende os en mail, og vi vil vende tilbage med et prisoverslag.

PRAXIS
I Vedbæk
Vedbæk Stationsvej 18
Tandlægerne Sundbyvester Plads
I København S
Amagerbrogade 245 1.t.v.
Tandlægerne Sundbyvester Plads
Himmelev Tandlægehus & Tandprotetik
I Roskilde
Himmelev Bygade 49
Himmelev Tandlægehus & Tandprotetik
Aalborg Tandplejeteam
I Ålborg
Boulevarden 7
Aalborg Tandplejeteam
Albani Torvs Tandklinik
I Odense C
Vægtergården
Albani Torvs Tandklinik
Tandlægerne Enghave Plads
I København V
Enghave Plads 6
Tandlægerne Enghave Plads
CityDent - Tandlægerne ved rådhuspladsen
I København K
Studiestræde 51, 2 sal
CityDent - Tandlægerne ved rådhuspladsen
Dentin Clinic
I København K
Kronprinsessegade 46, stuen
Dentin Clinic
Østfyns Implantat- & Kirurgiklinik
I Nyborg
Torvet 7
Østfyns Implantat- & Kirurgiklinik
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.