Skønhedsklinikker - Side 2

Her finder du kosmetologer og skønhedsklinikker i Danmark. Se behandlinger, priser og bedømmelser fra tidligere kunder.. Mylooks er din guide til skønhedsbehandling.

Der blev fundet 137 skønhedsklinikker i og tæt på

Cosmetica
I København K
Prinsessegade 23
Cosmetica
Salon Ego
I Vanløse
Jernbane Allé 90
Salon Ego
Beauty Secrets
I Svendborg
Korsgade 3G
Beauty Secrets
Klinik Vogue
I Rødovre
Roskildevej 284
Klinik Vogue
Skin & Beauty
I Køge
Brogade 18A
Skin & Beauty
Madam Hair
I Aalborg
Hasseris Bymidte 7
Madam Hair
Your Wellness
I Køge
Nørregade 40
Your Wellness
Qlinique Facit
I København
Malmøgade 2, Kld tv.
Qlinique Facit
Wanna Shine
I København Ø
Strandboulevarden 151
Wanna Shine
Skin Differenz
I København V
Istedgade 132
Skin Differenz
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.