Skønhedsklinikker - Side 14

Her finder du kosmetologer og skønhedsklinikker i Danmark. Se behandlinger, priser og bedømmelser fra tidligere kunder.. Mylooks er din guide til skønhedsbehandling.

Der blev fundet 138 skønhedsklinikker i og tæt på

Hair & Care
I Frederiksberg C
Frederiksberg Alle 32
Hair & Care
Fiona hud- og fodpleje
I Silkeborg
Lysbroparken 67
Fiona hud- og fodpleje
Skønhed For Dig
I Vejle
Gammel Havn 1 st. th.
Skønhed For Dig
Dermalogisk Skønhedspleje
I Hillerød
Slangerupgade 1
Dermalogisk Skønhedspleje
Future Skincare
I Aalborg C
Prinsensgade 46
Future Skincare
Haarfein
I Århus C
Jægergårdsgade 41
Haarfein
Heidi Riis Mørk
I København K
Kronprinsessegade 26
Heidi Riis Mørk
Total Bodyzone
I Odense NV
Rugårdsvej 242
Total Bodyzone
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.