Plastikkirurger - Side 2

Her finder du alle privathospitaler og plastikkirurgiske klinikker i Danmark samt mange i udlandet. Mylooks er din guide til skønhedsbehandling.

Der blev fundet 41 plastikkirurger i og tæt på

Amalieklinikken
I og København K
Amalieklinikken
 • 25 års erfaring med kosmetisk kirurgi
 • Kendt fra TV3’s ”Mit Plastikmareridt”
 • Overnatning efter operation inkluderet i prisen

Amalieklinikken er det største kosmetiske privathospital i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Konceptet er maksimal sikkerhed og tryghed, leveret af vores mange speciallæger som alle har en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet.

Klinikken har 3 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Hovedstadens Plastikkirurgi
I København V
Vesterbrogade 10, 5. sal
Hovedstadens Plastikkirurgi
Kysthospitalet Skodsborg
I Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125
Kysthospitalet Skodsborg
Alberius Plastikkirurgi
I Helsingborg, Sweden
Karl X Gustavs Gata 61 B
Alberius Plastikkirurgi
Plastikkirurgi i Hässleholm AB
I Stoby, Sweden
Hässleholmsvägen 1
Plastikkirurgi i Hässleholm AB
Artistic Plastic Surgery Sweden
I Göteborg, Sweden
Carlanderska Sjukhuset
Artistic Plastic Surgery Sweden
Dr. Esmanns Klinik
I Hellerup
Tingskiftevej 3
Dr. Esmanns Klinik
Ellitsgaards Plastikkirurgi
I København V
Gammel Kongevej 5C, 1. sal
Ellitsgaards Plastikkirurgi
Privathospitalet Mølholm
I Vejle
Brummersvej 1
Privathospitalet Mølholm
Printzlau Privathospital
I Virum
Hjortholmsvej 2
Printzlau Privathospital
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.