Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik

Patientanmeldelser af Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 4 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 4 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Anne Birgitte Uhlig
K
Foretaget i april 2017
Læbeforstørrelse med midlertidig filler

Superdygtige og meget professionelle! Vi blev enige om fremgangsmåde og resultatet er 100% som forventet.

starstarstarstarstar
Thomas Kjær Uhlig
K
Foretaget i november 2014
Botox behandling mod rynker

Seriøse og kompetente behandlere. Der er altid et kontrolbesøg med touchup inkl i prisen. Man får taget før og efter fotos ved hvert besøg. Alle i klinikken er engagerede og personlige. Der er ikke noget popsmart gøg ...

starstarstarstarstar
Thomas Kjær Uhlig
F
Foretaget i april 2015
Botox behandling mod rynker

Jeg har tidligere fået Restylane behandling med fint resultat, men denne Botox behandling af min bekymringsrynke gik skævt. Først fik jeg såkaldte Jack Nicholson øjenbryn og da det skulle rettes, blev resultatet at m ...

starstarstarstarstar
Thomas Kjær Uhlig
S
Foretaget i februar 2015
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Jeg har før fået en øjenlågsoperation som ikke var det bedste resultat, men her blev der virkelig gjort umage og resultatet var også derefter. Det var heller ikke nemt for lægen da han skulle rette op på en anden læg ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onRathsacksvej 1, 2.th., 1862 Frederiksberg C

Frederiksberg C

Rathsacksvej 1, 2.th., 1862 Frederiksberg C,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.