Rhinoklinikken er en specialklinik som tilbyder næse-, bihule- og stemmebåndsoperationer.


Vi er speciallæger i Øre, Næse, Hals og er specialister indenfor næse-bihuler samt stemmebåndssygdomme. Når man specialiserer sig så meget, er det for at få så stor erfaring med et område som muligt - og det har vi. Vi tilbyder alle former for kirurgi indenfor næse-bihuleområdet samt flere behandlinger af stemmelidelser

Du kan komme til os, hvis du ønsker at benytte muligheden for det udvidede frie sygehusvalg, dvs. hvis du skal vente mere end 30 dage på udredning, vente mere end 30 dage på behandling, eller hvis din operationsdato er blevet ændret/udsat. Vi kan også hjælpe dig med en kosmetisk ændring af din næse, som du selv financierer. Ring og aftal din første konsultation.

Klinikken drives og ejes af overlægerne Niclas Rubek og Henrik Bredahl, og de er sammen de primære kirurger på Rhinoklinikken. I hverdagen får de hjælp af en række andre specialister, som alle er veluddannede og trænede i klinikkens specialer. Vores telefoner er åbne hver dag, så ring og hør om dine muligheder for at blive patient i klinikken.

Billeder fra klinikken

Overlæge Henrik Bredahl Sørensen

Læge fra Københavns Universitet 1999. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme og er til daglig overlæge på Rigshospitalets Øre-, Næse- og Halskirurgiske afdeling. Er sektionsansvarlig overlæge for det rhinologiske subspeciale på Rigshospitalet.

Henrik har en bred erfaring med kosmetisk og funktionel næsekirurgi samt avanceret bihulekirurgi. Han har gennem en årrække været tilknyttet Amalieklinikken i København, hvor han har stået for al kosmetisk næsekirurgi. Har deltaget i mange internationale kurser og kongresser indenfor emnet.

Formand for Dansk Rhinologisk Selskab. Medlem af European Rhinologic Society. Medlem af The European Academy of Facial Plastic Surgery.

Overlæge Niclas Rubek

Læge fra Københavns Universitet 2004. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme og er til dagligt overlæge på Rigshospitalets Øre-, Næse- og Halskirurgiske afdeling. Niclas har stor erfaring med både kosmetisk og funktionel næsekirurgi samt bihulekirurgi. Niclas er en af de mest erfarne kirurger i Nordeuropa til behandling af sygdomme i svælget ved hjælp af kikkertbaseret robotkirurgi, herunder behandling af både kræftsygsomme og søvnkirurgi.

Niclas har tidligere været ansat på Aleris-Hamlet Privathospital som rhinolog.

Bestyrelsesmedlem i Dansk Rhinologisk Selskab. Medlem af European Rhinologic Society.

Overlæge Jan Stage

Læge fra Københavns Universitet 1974. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme 1987. Gennem mange år rhinologisk overlæge på Gentofte Hospital og Rigshospitalet. Jan har tidligere været sektionsansvarlig for næse og bihulekirugi på samme afdeling. Jan har meget bred erfaring indenfor specialet og er blandt pionererne i Danmark i forhold til den kikkertbaserede bihulekirurgi (FESS).

Jan har tidligere arbejdet på flere privathospitaler, herunder medejer af Herlev Privathospitalet og senere ansat på CFR Privathospital i lyngby. Jan har hjulpet mange med næse- og bihulelidelser.

Medlem af Dansk Rhinologisk Selskab. Medlem af European Rhinologic Society.

Speciallæge Jesper Balle

Læge fra Københavns Universitet 2003. Videreuddannet i Danmark, Sverige og Island. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme 2014 og er til daglig speciallæge på Rigshospitalet hvor han varetager det laryngologiske subspeciale på Øre-, Næse-, Halskirurgisk afdelingen.

Jesper har lang erfaring med undersøgelse og behandling af stemmeproblemer. Varetager avanceret behandling i både lokal- og fuld bedøvelse. Han er ekstern lektor på Københavns Universitet og underviser kommende talepædagoger i anatomi og fysiologi.

Medlem af Dansk laryngologisk Selskab. Medlem af British Laryngological Association

Overlæge Ulrik Grevstad

Læge fra Københavns Universitet 2000. Speciallæge i Anæstesi og ph.d i samme speciale. Ulrik er forskningsansvarlig overlæge på Gentofte Hospital, hvor han fungerer som narkoselæge i hverdagen.

Har bred erfaring med bedøvelse af Øre-, Næse-, Halspatienter både på sygehus samt på flere privathospitaler og klinikker.

Medlem af Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin. Medlem af The European Society of Regional Anaesthesia & Pain Therapy

Operationssygeplejerske Johanne Eley

Johanne er til daglig ansat som specialeansvarlig sygeplejerske for næse- og bihulekirurgi på Rigshospitalets ØNH afdeling/operationsgang. Hun har bred erfaring fra Øre-, Næse-, Halsspecialet, blandt andet fra Gentofte Hospital, Anæstesi/ Operationsklinikken, Herlev Privathospital og Københavns Privathospital.

Herudover er hun koordinerende sygeplejerske ved internationale kurser for næse-bihule, skull-base og ørekirurgi. Har deltaget i diverse kurser og uddannelser i udstyr til endoskopisk bihulekirurgi.

Lægesekretær Charlotte Lisgaard Andersen

Charlotte er uddannet lægesekretær i 1995. Hun har erfaring fra flere offentlige sygehuse, privathospitaler og forsikringsselskab.

Hun vil være den der sørger for, at du kommer godt igennem dit forløb her på Rhinoklinikken og er behjælpelig ved telefonen og i receptionen.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  10:00 - 19:00
 • tirsdag
  10:00 - 19:00
 • onsdag
  10:00 - 19:00
 • torsdag
  10:00 - 14:00
 • fredag
  10:00 - 14:00
location_onBülowsvej 5C, 1870 Frederiksberg C

Vedrørende konsultation

- Konsultation for ydre næseplastik: 1.100 kr
- Konsultation for stemmeproblemer: 2.500 kr

Frederiksberg C

Bülowsvej 5C, 1870 Frederiksberg C,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.