Patientanmeldelser af Privathospitalet Mølholm

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 26 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 3 af 3.
Vi fandt 26 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Christian Bang
B
Foretaget i august 2006
Brystløft

Rigtig god oplevelse på Mølholm. Jeg har hele tiden følt at jeg har været i trygge hænder og resultatet er blevet rigtig flot! En masse ros til Christian Bang!

starstarstarstarstar
Erik Løntoft
B
Foretaget i juni 2003
Uspecificeret behandling

Kirurgen gav mig meget urealistiske forventninger til operationens resultat. Operationen gik ud på at reducere øreflippen og jeg fik ordret at vide, at det kun var "dem der kender mig rigtig godt" som ville kunne se ...

starstarstarstarstar
Erik Løntoft
B
Foretaget i juni 2005
Brystreduktion

Jeg fik en re-operation efter en brystreducering i august 2004, hvor der ikke blev fjernet tilstrækkeligt af barmen. Både første og anden operation blev foretaget på Mølholm i Vejle af plastikkirurg, Erik Løntoft. E ...

starstarstarstarstar
Erik Løntoft
B
Foretaget i juni 2005
Brystforstørrelse med brystimplantater

Alle medarbejdere var utroligt søde. Meget hjælpsomme!! Meget pæn klinik. Minder ikke om et sygehus på nogen måde. Han vidste lige nøjagtigt hvordan brysterne ville komme til at se ud bagefter. Pæn kavalergang og det ...

starstarstarstarstar
Erik Løntoft
B
Foretaget i maj 2005
Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)

Den 3 maj 2005, fik jeg endelig fjernet mit overskydende maveskind, på Mølholm. Min kirug var Erik Løntoft, og jeg har kun godt at sige om ham. Behagelig mand, morsom, rolig, og så kunne man med det samme mærke at ha ...

starstarstarstarstar
B
Foretaget i januar 2005
Brystreduktion

Mine oplevelser med Mølholm er utrolig positive, skulle jeg opereres igen blev det helt bestemt der, uden tvivl. En utrolig dygtig kirurg, meget seriøs og forklarede mig til punkt og prikke om evt. risikoer ved indgr ...

1Side 3
Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Privathospitalet Mølholm

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.