Pfeiffer Plastikkirurgi

Pfeiffer Plastikkirurgi

Vi prioriterer altid dig højest

Du vil blive fulgt af den samme kirurg under hele dit forløb og vil altid opleve at vi har god tid dig. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg før, under og efter en operation. Er du patient hos os, har du altid mulighed for at komme i kontakt med den kirurg der har opereret dig.

Centralt i Roskilde

I april måned 2018 åbnede Pfeiffer Plastikkirurgi centralt i Roskilde. Ejer af klinikken er speciallæge i plastikkirurgi Philip Pfeiffer.

Philip har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi og stor erfaring inden for brystkirurgi, særligt brystforstørrende operationer. Derudover interesserer Philip sig for ansigtskirurgi og foretager ansigtsløft, øjenlågsoperationer samt rynke- og fillerbehandling.

Billeder fra klinikken

Phillip Pfeiffer

Philip er uddannet læge ved Københavns Universitet i 2006 og har været speciallæge i plastikkirurgi siden marts 2015. Han har siden 2007 arbejdet på nogle af de største plastikkirurgiske afdelinger i landet, både på Rigshospitalet, Aarhus og Odense Universitetshospital. Philip har mange års erfaring med kosmetisk kirurgi og har været tilknyttet Roskilde Privathospital siden 2008. Siden 2017 har han været tilknyttet som speciallægekonsulent i kosmetisk plastikkirurgi på Aleris-Hamlet Privathospitaler.

Philip foretager alle former for kosmetisk plastikkirurgi og er specialist inden for brystforstørrende operationer og ansigtskirurgi. Han deltager flere gange årligt i nationale og internationale kurser og kongresser i plastikkirurgi for hele tiden at holde sig opdateret på de nyeste metoder og muligheder. Philip publicerer også artikler i det velansete amerikanske tidsskrift Plastic and Reconstructive Surgery.

Receptionen

En sengestue

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 14:00
 • tirsdag
  09:00 - 14:00
 • onsdag
  09:00 - 14:00
 • torsdag
  09:00 - 14:00
 • fredag
  09:00 - 13:00
location_onAlgade 4, 1., 4000 Roskilde

Roskilde

Algade 4, 1., 4000 Roskilde,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.