Patientanmeldelser af N'age

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 7 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 7 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Ida Bille Brahe
K
Foretaget i august 2016
Uspecificeret behandling

Klinikken er behagelig og personalet er altid venlige og imødekommende. Der tilbydes altid opfølgende kontrol og evt. behandling. Ida laver altid den smukkeste overlæbe på mig - det er så diskret, at det kun er sy ...

starstarstarstarstar
Emilie Blønd
O
Foretaget i februar 2016
Botox behandling mod rynker

starstarstarstarstar
Emilie Blønd
O
Foretaget i november 2015
Botox behandling mod rynker

starstarstarstarstar
Christian
K
Foretaget i juni 2015
Markerede kindben med filler

starstarstarstarstar
Trine
H
Foretaget i januar 2015
Læbeforstørrelse med midlertidig filler

Eneste grund til at bedømmelsen ikke er yderst tilfredsstillende er at jeg ikke fik nok filler i. Men det var eget valg.

starstarstarstarstar
Nina Torres
K
Foretaget i januar 2013
Uspecificeret behandling

Den 14. august 2013 var jeg inde hos N'age og blive behandlet med Liposonix på forlårene. Jeg har ikke store lår, men der sidder nogle fedtdepoter netop foran på lårene. Før behandlingen var jeg til en konsultation, ...

starstarstarstarstar
Lena Nørgaard
B
Foretaget i marts 2010
Filler mod rynker/furer i ansigtet

Behandlingen med restylane har slet slet ikke været tilfredsstillende, men de er søde og rare. Fik restylane for rander under øjnene, og de er nu ikke ens og jeg har en kant ved det ene øje. Har stadig nu, 7 måned ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt N'age

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onKgs. Nytorv 24, 1050 København K
languagewww.nage.dk

København K

Kgs. Nytorv 24, 1050 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.