Vi sætter en ære I at give dig "Den gode oplevelse"

Hos Møller Poulsen er vores vigtigste mission at give dig en god oplevelse. Vi gør derfor meget ud af, at du føler dig godt informeret og får svar på alle dine spørgsmål – før under og efter behandlingen.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele forløbet og det er faktisk også en af de ting vi får allermest ros for. De ydelser vi tilbyder, kan være relativt komplicerede, og endnu vigtigere – det er faktisk vores klienters egen krop, vi har med at gøre.

Det har vi meget stor respekt for. Det er derfor utroligt vigtigt for os, at du som kunde, føler dig 100% tryg ved, at vi som behandlere har 100% styr på det vi laver.

Klinik med venlig og afslappet atmosfære

Det er dog også vigtigt for os. At du føler dig godt taget imod og behandlet. Du vil derfor altid blive mødt med smil, forståelse og velvillighed til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Vi har desuden gjort meget ud af, at vores lokaler hjælper til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære.

Det er vores oplevelse, at vores anstrengelser har båret frugt. Mange af vores klienter vender således tilbage, og gør brug af flere af vores ydelser, ligesom mange anbefaler os til familie og venner.

Er du interesseret i en af vores behandlinger, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Billeder fra klinikken

Julie Møller Poulsen

Julie er klinikkens ejer og certificeret fedtfrysnings-specialist.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 20:00
 • tirsdag
  09:00 - 20:00
 • onsdag
  09:00 - 20:00
 • torsdag
  09:00 - 20:00
 • fredag
  09:00 - 20:00
location_onStore Kongensgade 1-3, baghuset 1. , 1264 København

Vedrørende konsultation

100 % Gratis og uforpligtende konsultation, for dig som stadig er i tvivl eller har spørgsmål i behandlingen.

København

Store Kongensgade 1-3, baghuset 1. , 1264 København,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.