Patientanmeldelser af Klinik Skou

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 4 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 4 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Charlotte
H
Foretaget i august 2016
Læbeforstørrelse med midlertidig filler

Jeg fik lavet læbeforstørrelse med filler i en anden klinik, som gjorde at min ene side var større end den anden. De var så uprofessionelle, og den daværende behandler var ikke den samme, som jeg var til konsultation ...

starstarstarstarstar
Charlotte Skou
K
Foretaget i september 2016
Læbeforstørrelse med midlertidig filler

Jeg har personligt været på mange af Københavns skønhedsklinikker. Jeg er 57 år og har igennem ca. 7 år fået botox og lidt filler. Jeg holdte en pause på ca. 1 år. Jeg kunne se at jeg måtte gøre lidt og fandt så ...

starstarstarstarstar
Charlotte Skou
B
Foretaget i august 2016
Hudfornyelse med kirurgisk laser

Charlotte er fantastisk dygtig og meget behagelig og inspirerende. Charlotte ved hvad hun gør og har tjek på sit udstyr. Min hud er glattere og har mistet sin kedelige, grå farve. Klinikken har en fantastisk be ...

starstarstarstarstar
Charlotte
S
Foretaget i august 2015
Læbeforstørrelse med midlertidig filler

Charlotte var super skøn. Jeg var lidt bange og nervøs for behandlingen men hun fik mig til at føle mig så tryg i hendes hænder! Hun var rigtig flink og meget hjælpsom da jeg desværre fik betændelse ved underlæben. H ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Klinik Skou

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onRådhusstræde 11, 2. sal, 1466 København K

København K

Rådhusstræde 11, 2. sal, 1466 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.