Patientanmeldelser af Kjaersfeldt Permanent Makeup

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 3 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 3 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Aleksandra
H
Foretaget i april 2017
Permanent make-up (mikro-pigmentering)

Meget behagelig oplevelse :) Grundig og serviceminded. Jeg fik et meget naturligt resultat, lige som ønsket. Jeg fik aftercare instruktioner efter behandlingen, selvom hun havde fortalt, hvad jeg skulle gøre m ...

starstarstarstarstar
Aleksandra Kjaersfeldt
V
Foretaget i april 2017
Permanent make-up (mikro-pigmentering)

Behagelige og rolige omgivelser. Behandlingen har levet op til mine forventninger og mere til. Den bliver tilpasset efter hver enkelt kunde. Behandlingsforløbet bliver nøje gennemgået og det nødvendige, der sk ...

starstarstarstarstar
Aleksandra
I
Foretaget i maj 2017
Permanent make-up (mikro-pigmentering)

Jeg kan kun give Aleksandra og klinikken de varmeste anbefalinger. Hun er yderst professionel på en menneskelig og dejlig måde, som gør det en tryg og god oplevelse, at lægge sig i stolen hos hende. Jeg er al ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Kjaersfeldt Permanent Makeup

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onJuelsmindevej 260, 7120 Vejle Ø

Vejle Ø

Juelsmindevej 260, 7120 Vejle Ø,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.