KirurgiRejser.dk - Acibadem Healthcare Group

KirurgiRejser.dk - Acibadem Healthcare Group

Verdens næststørste kæde inden for sundhedsydelser


Acibadem Healthcare Group blev grundlagt i 1991, og er den dag i dag en af de førende institutioner i Tyrkiet på området for private sundhedsydelser. Acibadem Healthcare Group består nu af 21 hospitaler og 17 medicinske centre og er blevet verdens næststørste kæde inden for sundhedsydelser.

Hvert kommer mange patienter fra forskellige dele af verden til Tyrkiet for at modtage behandling, og de foretrækker netop Acibadem som leverer sundhedsydelser ved hjælp af den mest avancerede teknologi på verdensplan i tillæg med et eksperthold bestående af internationale og anerkendte kirurger.

Billeder fra klinikken

Overlæge i plastikkirurgi, Dr. Soner Tatlidede

Dr. Soner Tatlidede er oprindeligt uddannet ved Istanbul Cerrahpaşa medicinsk fakultet i 1988. Samme år startede han sin specialisering ved den plastisk og rekonstruktive afdeling ved Şişli Etfal Training and Research Hospital, som han færdiggjorde i 1995. Han har i løbet af sin karriere desuden arbejdet i henholdsvis New York og Frankrig og modtog i 2007 en Award fra den amerikanske forening for plastik kirurgisk uddannelse.

Dr. Soner Tatlidede taler engelsk og tyrkisk.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 16:00
 • tirsdag
  08:00 - 16:00
 • onsdag
  08:00 - 16:00
 • torsdag
  08:00 - 16:00
 • fredag
  08:00 - 16:00
location_onIstanbul, Frederiksberg

Vedrørende konsultation

Konsultation på Frederiksberg efter aftale.
Informationsmøder hver måned vedr. øjenkirurgi.

Al korrespondance samt selve rejsen foregår via KirurgiRejser.dk. Du er altid velkommen til at kontakte KirurgiRejser.dk, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål.

Istanbul

Acibadem Healthcare Group, Tekin Sokak 8, Istanbul 34718,

Frederiksberg

KirurgiRejser.dk, Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.