Det nyeste udstyr - den optimale sikkerhed


Kaskaloglu Eye Hospital er en del af den rivende udvikling, som øjenkirurgien har gennemgået de seneste år. Hospitalet investerer derfor konstant i det nyeste udstyr – og du kan derfor være sikker på at blive behandlet med den nyeste teknologi, og af de mest erfarne kirurger.

Kaskaloglu Eye Hospital blev stiftet i år 2000 af Prof. Mahmut Kaskaloglu, som er ekspert inden for øjenkirurgi. Hospitalet er beliggende i den Tyrkiske by Izmir og har som sit erklærede mål at diagnosticere og behandle alle former for øjenlidelser. Hospitalet sættet altid patientsikkerhed i fokus.

Billeder fra klinikken

Prof. Mahmut Kaskaloglu

Prof. Mahmut Kaskaloglu er stifteren af Kaskaloglu Eye Hospital og medlem af Eye Institute of Oftalmologi (studiet og behandlingen af øjets sygdomme).

Prof. Kaskaloglu har viet over 35 år af sit liv på at undervise om og praktisere oftalmologi. Hvert år udfører han over 2000 RLE, grå stær- og LASIK-operationer, ligesom han deltager i talrige videnskabelige konferencer rundt om i verden. Han er nu ejer af to hospitaler i Tyrkiet som udelukkende beskæftiger sig med øjet og øjenkirurgi.

Prof. Kaskaloglu nyder derfor stor respekt både lokal og internationalt, hvor han holder foredrag og forelæsninger for andre øjenkirurger. Han blev i 2002 tildelt Best of the Show Award på American Academy of Ophthalmology Congress i Orlando. For at sikre et optimalt resultat står Prof. Kaskaloglu Team for din øjenoperation.

Dr. Bilgehan Sezgin Asena

Dr. Bilgehan Sezgin Asena er Prof. Kaskaloglus højre hånd. Hun har været ansat på hospitalet siden 2004, lige siden KirurgiRejser sendte de første danskere til hospitalet.

Dr. Asena er specialist inden for laserbehandling af øjnene og ikke mindst RLE-operationer, hvor patienten får udskiftet kroppens naturlige linse. Siden 2004 har Dr. Asena succesfuldt opereret omkring 5000 patienter alene fra Skandinavien.

Dr. Asena er en del af Team Kaskaloglu som står får at operere internationale patienter, heriblandt KirurgiRejsers. Hvert år udfører hun omkring 1500 øjenkirurgiske operationer som har medført at Dr. Asena er én af de mest erfarne på området.

Sammen med Prof. Kaskaloglu deltager hun ligeledes i talrige videnskabelige konferencer rundt om i verden.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 16:00
 • tirsdag
  08:00 - 16:00
 • onsdag
  08:00 - 16:00
 • torsdag
  08:00 - 16:00
 • fredag
  08:00 - 16:00
location_onIzmir, Frederiksberg

Vedrørende konsultation

Konsultation på Frederiksberg efter aftale.
Informationsmøder hver måned vedr. øjenkirurgi.

Al korrespondance samt selve rejsen foregår via KirurgiRejser.dk. Du er altid velkommen til at kontakte KirurgiRejser.dk, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål.

Izmir

Kaskaloglu Eye Hospital, 1400 Sokak No. 10, Izmir ALSANCAK,

Frederiksberg

KirurgiRejser.dk, Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.