Patientanmeldelser af Inviocare

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 16 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 16 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Camilla
B
Foretaget i oktober 2019
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF

Søde piger som gør man føler sig velinformeret og tryk. Klar forbedring i takt med behandlingsforløbet. Plads til spøgsmål, og man føler sig ikke som et "nummer i køen".

starstarstarstarstar
Christina
B
Foretaget i november 2019
Botox behandling mod rynker

Jeg har altid været yderst glad for at komme hos Inviocare. Lige fra man træder ind i den smukke klinik, receptionisten og behandlerne er super professionelle og imødekommende. Kan varmt anbefale Inviocare.

starstarstarstarstar
Camilla
K
Foretaget i oktober 2018
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF

Camilla and her colleagues are always ready to help and provide advice, and the general atmosphere in the clinic is very pleasant and calming. I am very satisfied with my results so far, and they are as expected.

starstarstarstarstar
CAMILLA CHRISTINA OLSSON
K
Foretaget i juni 2019
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF

Meget anbefalingsværdig klinik!

starstarstarstarstar
Channe
N
Foretaget i februar 2019
Ansigtsbehandling

Utrolig behagelige mennesker, altid smilende og i mødekommende. Dygtigt personale. Et rigtigt dejligt sted at komme. Lækkert, rent, god vejledning, super søde.

starstarstarstarstar
Christina Clayn
K
Foretaget i april 2019
Ansigtsbehandling

Fik injiceret skin booster (fugtgivende behandling) pga. små rynker over læbekanten. Har i flere år været generet af disse rynker og har prøvet laser-behandling flere gange, men de er stadig synlige. Er mest synlige ...

starstarstarstarstar
Erla
K
Foretaget i oktober 2018
Behandling af pigmentforandringer med laser/IPL

Har fået laserbehandlinger tidligere og er meget tilfreds med resultatet, så jeg kommer igen. Også fordi klinikken er indbydende og personalet er utroligt servicemindede.

starstarstarstarstar
Channe Berthelsen
K
Foretaget i oktober 2018
Ansigtsbehandling

Meget tilfreds og meget god service!

starstarstarstarstar
Erla Øregaard
V
Foretaget i marts 2018
Hårfjerning med nål

Easy and fast to get an appointment, very friendly service.

starstarstarstarstar
Pia
H
Foretaget i december 2016
Fedtfrysning

Jeg blev taget meget fint imod på klinikken, blev tilbudt noget at drikke samt chokolade. Før behandlingen fik jeg taget alle mine mål og der var god tid til mig. Jeg følte, at jeg var i de bedste hænder, hvilket ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Inviocare

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onPalægade 4 3. th., 1261 København K

København K

Palægade 4 3. th., 1261 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.