H&S Hudpleje & Sundhedsklinikken

Behandlinger hos H&S Hudpleje & Sundhedsklinikken

Her finder du priser på de behandlinger og operationer, som du kan få udført hos H&S Hudpleje & Sundhedsklinikken Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Klik på en behandling for at se flere detaljer:

Behandling Pris
Ansigt
Make-up
Fra kr
250,-
Make-up-kursus
kr
600,-
Fødder
Pedicure (fodpleje)
kr
400,-
Hårvækst
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF
Fra kr
500,-
Voksbehandling (hårfjerning med voks)
Fra kr
300,-
Hænder
Manicure (håndpleje)
kr
350,-
Uren hud
Ansigtsbehandling
kr
450,-
Dybderens af huden
kr
550,-

Har du fundet fejl i priserne på denne side, eller mangler der noget?

Giv os besked!
Ring og book en tid

Husk at oplyse, at du har set tilbuddet på Mylooks!

location_onÅboulevarden 39, 5. th., 8000 Århus C

Århus C

Åboulevarden 39, 5. th., 8000 Århus C,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.