Patientanmeldelser af Hovedstadens Plastikkirurgi

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 102 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 1 af 11.
Vi fandt 102 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Hans Henrik Steenfos
H
Foretaget i januar 2016
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Jeg fik fjernet hud over øjne, og strammet op under øjnene. Lignede et trafikuheld efter, men det tager TID! Idag er resultatet fuldstændigt, som jeg havde håbet på, og uden at jeg ændrede mit udseende og ser kun ...

starstarstarstarstar
Peter Fotopoulos
K
Foretaget i januar 2017
Fedtsugning

starstarstarstarstar
Peter Fotopoulos
K
Foretaget i januar 2017
Fedtsugning

starstarstarstarstar
Hans Henrik steenfos
V
Foretaget i maj 2016
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Jeg er yderst tilfreds med hele mit forløb, før og efter min øjenlågsoperation. Inden fik jeg en god forklaring på hvordan det ville forgå og der var selvfølgelig tid til, at jeg kunne overveje om det var det jeg ...

starstarstarstarstar
Hans Henrik Steenfos
K
Foretaget i april 2016
Poser under øjnene - operation af nedre øjenlåg

Poser under øjnene. Jeg blev opereret for ”poser under øjnene”, den 1. april 2016, og det er ikke godt. Det viste sig meget hurtigt, efter operationen, at øjets nedre slimhinde, ligesom, hang ud over det ene øjes ...

starstarstarstarstar
?
R
Foretaget i april 2016
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Alt i alt en god oplevelse. Var forbavset over at der ikke var smerter, kun irritation. God velkomst. Stille og rolig atmosfære. Omsorg, dejligt da jeg var en smule nervøs. Godt håndværk. Har fået mine øjenlåg ...

starstarstarstarstar
Poul harboe
F
Foretaget i april 2016
Brystforstørrelse med brystimplantater

Personalet er så flinke og imødekommne. Man føler sig virkelig tryg i deres hænder. Der er en dejlig stemning allerede fra første gang jeg trådte ind ad døren. Resultatet blev præcis som lovet, og bedere til. Mine ar ...

starstarstarstarstar
Poul Harboe
B
Foretaget i marts 2016
Udskiftning af brystimplantater

En stor tak til Poul Harboe for resultatet - og en kærlig hilsen og tak til sygeplejerske Kristine og klinikkens "front lady" Charlotte :) for alt hjælpen - og deres måde at være på!

starstarstarstarstar
Poul Harboe
M
Foretaget i oktober 2015
Udskiftning af brystimplantater

Jeg fik udskiftet 15 år gamle implantater og fik samtidig et brystløft. Har fået de flotteste runde, meget naturlige og bløde bryster. Jeg er meget tilfreds. Poul er super dygtig og arene er så flot lavet.

starstarstarstarstar
Hans Henrik steenfoss
K
Foretaget i januar 2016
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Hvor pokker skal jeg starte !!! På min operationsdag mødte jeg til aftalte tid, det gjorde klinikken ikke. Receptionisten ankom åbnede 15 min efter min mødetid. Måtte selv efter yderligere ventetid gøre opmærksom på ...

Side 13411
Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Hovedstadens Plastikkirurgi

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onVesterbrogade 10, 5. sal, 1620 København V

København V

Vesterbrogade 10, 5. sal, 1620 København V,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.