Patientanmeldelser af Hellerup Øjenklinik

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 4 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 4 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Andreas Perriard
B
Foretaget i maj 2012
Efterstær laserbehandling (YAG-laser)

Grundig orientering over forløbet. Fantastisk godt resultat, som det var lovet. Andreas Perriard gav meget grundig orientering. Altid venlighed med en stor empatisk holdning.

starstarstarstarstar
Andreas
B
Foretaget i januar 2010
Uspecificeret behandling

Dårlig service og ekstrem dårlig rådgivning. Desuden prøver de at sende folk til andre læger, samt skadestuer for at slippe for at tage kunder! Selvom vi i DK betaler skat til samme formål. Da jeg var der i 200 ...

starstarstarstarstar
Andreas Perriard
B
Foretaget i april 2008
Uspecificeret behandling

Yderst tilfredsstillende. Glimrende resultat, 100 % syn igen. Meget omhyggelig information. Tip top service - Et stort afslappende glas rødvin før operationen. Operationerne forløb helt smertefrit. En efterfølge ...

starstarstarstarstar
Andreas Periard
B
Foretaget i juni 2007
Grå stær-operation

Alt forløb som planlagt, meget betryggende.

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Hellerup Øjenklinik

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onAurehøjvej 2, st. tv., 2900 Hellerup

Hellerup

NULL, Aurehøjvej 2, st. tv., 2900 Hellerup,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.