Patientanmeldelser af Estetikcentrum

Vi har endnu ikke modtaget et tilstrækkeligt antal bedømmelser af denne klinik til at kunne beregne en samlet karakter.

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 2 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Farooq Nasseri
K
Foretaget i september 2017
Brystforstørrelse med brystimplantater

Jeg følte mig tryk inde i klinikkrn, altid. Konsultation var personlig og grundig og hele forløbet var som jeg kunne ønske. Lægen var grundig og alt personale var så godt som muligt. Kan kun anbefale klinikken

starstarstarstarstar
Farooq nasseri
K
Foretaget i september 2017
Brystforstørrelse med brystimplantater

jeg fik en god og personlig betjening af receptionisten og sygeplejersken der passefe rigtig godt på mig og gav snakkede grundigt med mig både før og efter operationen. lægen var god og ærlig omkring behandlingen. ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Estetikcentrum

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onStudentgatan 6, Malmø 21138, Sweden

Malmø

Studentgatan 6, Malmø 21138,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.