Plastikkirurgiske behandlinger i et trygt og professionelt miljø


Klinikken er centralt placeret i Odense centrum i moderne lyse lokaler, hvor der hersker en afslappet og behagelig atmosfære. Klinikken er beliggende tæt ved offentlige transportmidler.

Der er ingen P-pladser tilknyttet selve klinikken, men der er gode parkeringsmuligheder i området, idet der findes en betalingsparkeringsplads, "Kunsten" på modsatte side af gaden samt et P-hus, "Filosoffen" 100-200 m fra klinikken, begge med indkørsel fra Filosofgangen.

Klinikken har adgang for kørestolsbrugere. Kørestolen må maksimalt være 78 cm bred. Det anbefales at kontakte klinikken før besøget, så personalet kan være behjælpelig med rampe o.lign..

Er der noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 6613 6214, mandag-fredag, kl. 9-12 eller du kan skrive på adressen sekr.lontoft@speciallaege.dk

Plastikkirurger


Løntoft Plastikkirurg udfører både kosmetiske såsom ansigtsløftning, brystforstørrende operationer, øvre øjenlågsoperationer og nedre øjenlågsoperationer. Der udførers også  anti-age indgreb, såsom Botox Odense.
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 12:00
 • tirsdag
  09:00 - 12:00
 • onsdag
  09:00 - 12:00
 • torsdag
  09:00 - 12:00
 • fredag
  09:00 - 12:00
location_onFilosofgangen 25, 5000 Odense C

Odense C

Filosofgangen 25, 5000 Odense C,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.