Patientanmeldelser af CosmeCare

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 95 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Viser side 10 af 10.
Vi fandt 95 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Maryam Nazem
B
Foretaget i marts 2009
Uspecificeret behandling

Er endnu ikke færdigbehandlet, men er allerede tilfreds med resultatet. Meget varm, imødekommende og professionel service på en sød måde.

starstarstarstarstar
Maryam Nazem
B
Foretaget i december 2008
Botox behandling mod rynker

Yderst professionel. Resultat som forventet. God rådgivning og vejledning hele vejen igennem. Afslappet, venlig, professionel.

starstarstarstarstar
Maryam Nazem
B
Foretaget i februar 2009
Ansigtsbehandling

Behagelige og trygge omgivelser og forhold. Resultatet var bedre end det oplyste. Yderst kompetent behandler, som ved hvad hun taler om. Meget kundevenlig.

starstarstarstarstar
Maryam
B
Foretaget i februar 2009
Ansigtsbehandling

Jeg er så glad for mine behandlinger hos CosmeCare. Selvom jeg er 60 år, mener jeg stadig, at jeg vil prøve at gøre, hvad der kan gøres, men jeg vil endnu ikke under "kniven", og jeg får stor hjælp fra klinikken, ...

starstarstarstarstar
Maryam Nazem
B
Foretaget i februar 2009
Uspecificeret behandling

Behandlingsforløbet gik glat og professionelt. Jeg har fået mine forventninger fuldt ud opfyldt. Rar, sød og tillidsskabende behandler. Clinic CosmeCare ligger smukt, midt i Københavns gamle kvarter, skøn stemning ...

178Side 10
Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt CosmeCare

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onFortunstræde 1, st. th., 1065 København K

København K

Fortunstræde 1, st. th., 1065 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.