Hjertelig velkommen til CosmeCare


I hjertet af København, tæt på Holmens kanal, blot 10 minutters gang fra Rådhuspladsen i Fortunstræde 1 ligger CosmeCare, hvor der tilbydes det bedste inden for professionel hud og kropsplejebehandlinger.

Flotte omgivelser, hyggelig atmosfære, fantastiske behandlinger, trygge hænder i kombination med mange års professionel erfaring, sikrer vores kunder resultater og oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvem er CosmeCare


CosmeCare drives og ejes af Maryam Nazem en dygtig og erfaren sygeplejerske/hudterapeut og akupunktør med en bred erfaring inden for skønhed og sygepleje.
Yderligere haves specielle uddannelser i forskellige vævsfillere og Botox® for rynkebehandling, hudforyngelse, hudanalyse og til sidst alternativ behandling.

Vi tilbyder behandlinger fra forskellige kosmetiske, afstressende og slankende-kropsbehandlinger til rynkereducerende behandlinger med specielle produkter som Juvéderm®, Mene & Moy®, Botox® og Dermaroller®

Vi behandler svedgener under arme og hænder med Botox®.

Hudforyngelse på ansigtet, hals, cleavage/décolleté, hænder og fødder er en af vores specielle behandlinger.

CosmeCare er registeret i Sundhedsstyrelsen og tæt samarbejde med Annet Aasted en af Danmarks førende plastikkirurger er lægeansvarlig for CosmeCare.

Sundhedsstyrelsens Tilsyn

Billeder fra klinikken

Kontaktoplysninger
location_onFortunstræde 1, st. th., 1065 København K

Vedrørende konsultation

Gratis konsultation både hos sygeplejerske og plastikkirurg.

København K

Fortunstræde 1, st. th., 1065 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.