Velkommen til Contour


Contour er en lægeklinik med speciale i at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læberne fyldigere og smukkere. Vi er eksperter i filler og Botox (botolinum toksin), men leverer også laserbehandlinger af højeste kvalitet til permanent hårfjerning og karsprængninger.

Vores vision er at rådgive dig ud fra dine ønsker og behov kombineret med vores faglighed - så vi sammen skaber en naturlig forandring, uden at det ændrer dit personlige udtryk. Hudforyngende og rynkereducerende behandlinger handler om de mindste detaljer, derfor lægger vi stor vægt på at forstå dine ønsker og behov.

Hos Contour bliver du behandlet af personale specialuddannet i kosmetiske behandlinger. Klinikken er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og alle behandlere er registrerede hos Sundhedsstyrelsen til kosmetisk behandling. For at sikre højeste kvalitet udføres injektionsbehandlinger (filler og Botox) kun af læger.

Du kan altid forvente et imødekommende, venligt og kompetent personale som måler egen succes i din tilfredshed. Kontakt os for en personlig og uforpligtende konsultation.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • tirsdag
  11:00 - 17:00
 • onsdag
  17:00 - 20:00
 • torsdag
  11:00 - 17:00
 • fredag
  11:00 - 17:00
location_onÅboulevard 5, 1635 København

Vedrørende konsultation

Gratis forundersøgelse ved læge eller speciallæge inden for det relevante område.

København

Åboulevard 5, 1635 København ,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.