Den forandring, du forventer


Clinicus er en moderne sundhedsvirksomhed med faciliteter i international topklasse, og med et team af erfarne medarbejdere, der ser hver patient som unik og med helt egne behov.

Vi tilbyder en naturlig forandring af din krop, efter dine forventninger. Vi bruger både klassiske og innovative operationsteknikker, sørger for patientens sikkerhed, og garanterer det forventede resultat.

I 2014 åbnede Clinicus sit første center for kosmetisk kirurgi i den smukke og historiske havneby Klaipeda. Kort efter åbnede vi en afdeling i hovedstaden Vilnius.

Du kan læse nogle af vores flotte anmeldelser på siden her.

Vores kirurger


Vores speciallæger i plastik- og rekonstruktionskirurgi, Dr. R. Bagdonas og Dr. D. Daunoravičius, er medlemmer af ISAPS (International Society for Aesthetic Plastic Surgeons), ASPS (American Society of Plastic Surgeons) og det litauiske selskab for plastik- og rekonstruktionskirurgi. Begge har de kombineret viden fra deres tid på Vilnius Universitet og det litauiske University of Health Sciences med en lang erfaring og kompromisløs professionalisme. På vores klinikker i Vilnius og Klaipeda udfører de til sammen over 1.000 kirurgiske indgreb om året.

Ved siden af deres virke på Clinicus er vores kirurger aktive på klinikker i udlandet, deltager i forskningsarbejde, bidrager til videnskabelige artikler, og holder oplæg på internationale konferencer og verdenskongresser.

På vores 2 kirurgiske centre i Klaipeda og Vilnius udfører kirurgerne brystoperationer, næsekirurgi, ansigtskirurgi.

Dansk agent


Clinicus har en dansk agent, som vil hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med dit forløb hos os, lige fra din første forespørgsel og til du vender er hjemme igen efter dit ophold i Litauen.

Ring til os for en uforpligtende snak eller send os en forespørgsel her på siden. Vi taler dansk!Billeder fra klinikken

Dr. Rokas Bagdonas

Dr. Rokas Bagdonas er speciallæge i plastik- og rekonstruktionskirurgi og har arbejdet inden for feltet siden 2004. Han har undervist på Kaunas Medical Academy, Kaipeda College og Klaipeda University fra 2004 til 2014. Rokas har udbygget sin viden og erfaring gennem traineeforløb i Schweiz, Sverige, Danmark, England, Belgien, Tyrkiet, Frankrig, Tjekkiet, Letland, Estland, Rusland og USA.
Dr. Bagdonas er medlem af International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), American Society of Plastic Surgeons (ASPS) og det Litauiske Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv Kirurgi. Han er stifter af det Litauiske Sårpleje Selskab og leder af den plastik- og rekonstruktionskirurgiske afdeling på Klaipeda Republican Hospital. Han er tillige medlem af Council of Social Partners under Department of Recreation and Tourism på det sundshedsvidenskabelige fakultet på Klaipeda University.

Dr. Dainius Daunoravičius

Dr. Dainius Daunoravičius har arbejdet inden for det plastikkirurgiske område siden 2007. Han er medlem af International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), American Society of Plastic Surgeons (ASPS) og det Litauiske Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv Kirurgi. Fra 2007 til 2016 har han undervist på det sundhedsvidenskabelige fakultet på Vilnius University. Han har opbygget viden og erfaring med plastik- og rekonstruktionskirurgi gennem traineeforløb i Schweiz, Sverige, Danmark, Finland, Belgien, Italien, Japan og England.

Dr. Daunoravičius med en patient

Receptionen i Klaipeda

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
 • fredag
  10:00 - 15:00
location_onVilnius, Klaipeda, København K

Vedrørende konsultation

For at få en personlig vurdering og pris, bedes du sende os en mail med et par billeder af dig selv, hvor man tydeligt kan se det område, du gerne vil have lavet. Det er helt uforpligtende.

For internationale patienter tillægges €270 til operationsprisen. Dette dækker blodprøver og øvrige tests, medicin, samt alle transfers fra/til lufthavn og fra/til hotel og klinik med privatchauffør.

Vilnius

Clinicus Vilnius, V. Grybo 17-135, 10318 Vilnius,

Klaipeda

Clinicus Klaipeda, Liep? G. 53A, 92191 Klaipeda,

København K

Flæsketorvet 68, 1711 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.