Visionen med de 4 m'er - mennesket, materialerne, metoden & målet!


Gennem videnskabelige og banebrydende kvalitetsprodukter tilbyder vi behandlinger rettet mod det enkelte menneske - en vision om at imødekomme skønhed, og afspejle harmoni mellem krop og sjæl. Morgendagens skønhed er levende, generøs og mangfoldig, og kræver derfor konstant nytænkning og søgen efter udvikling. For at opfylde disse krav skubber vi hele tiden til grænserne for videnskab, teknologi og kreation.


Billeder fra klinikken

Josefine Leth

Josefine Leth har siden 2012 arbejdet som operationssygeplejerske, både i sundhedsvæsenet og på private plastikkiurgiske klinikker.
Josefine Leth er derudover uddannet som kosmetisk sygeplejerske fra Qura Akadami. Josefine er superviseret og oplært af 2 af landets mest førende æstetiske behandlere, som flittigt bruges til undervisning i æstetiske behandlinger i både ind- og udland.

Kontaktoplysninger
location_onSøndergade 2, 5000 Odense C
languagecaodense.dk

Odense C

Søndergade 2, 5000 Odense C,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.