Patientanmeldelser af CK Kosmetisk Klinik

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 8 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 8 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Linda
A
Foretaget i marts 2015
Filler mod rynker/furer i ansigtet

starstarstarstarstar
Linda Lykkegaard
V
Foretaget i september 2014
Filler mod rynker/furer i ansigtet

Jeg kan varmt anbefale denne klinik. De tager sig godt af deres kunder og de er meget professionelle. Ligeledes er resultat som det skal være og priserne meget fornuftige. Jeg fik restylane mod sorte rande under ø ...

starstarstarstarstar
Linda
B
Foretaget i maj 2012
Behandling af pigmentforandringer med laser/IPL

God rådgivning og super lækker klinik! Det var bedre end forventet. Slap for laserbehandling efterfølgende. Første behandling i 2007 med cremer til hjemmebehandling. Havde tydelige mørke skjolder i ansigtet - på g ...

starstarstarstarstar
Linda Lykkegaard
B
Foretaget i juli 2010
Filler mod rynker/furer i ansigtet

Restylanen blev sprøjtet meget præcist og nøjagtigt ind i de behandlignskrævende områder, pænt resultat.

starstarstarstarstar
Linda
B
Foretaget i maj 2010
Laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme

Meget tiltalende klinik, god og venlig betjening, det fremstår meget professionelt, Jeg er ikke blevet lovet noget urealistisk. Fin rådgivning!

starstarstarstarstar
Linda Lykkegaard
B
Foretaget i februar 2010
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF

Har et rigtigt godt indtryk af klinikken og er yderst tilfreds med behandlingen indtil videre. Jeg er ret imponeret over resultatet, selv om jeg kun har fået 1 behandling. Jeg er meget tilfreds med information ...

starstarstarstarstar
Linda
B
Foretaget i marts 2010
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF

Der var super god service mht. den indledende samtale for behandlingen. Flot klinik og god atmosfære. Jeg kan endnu ikke se et resultat, men forventer, at der sker forandringer indenfor 3 til 5 behandlinger. Go ...

starstarstarstarstar
Linda Lykkegaard
B
Foretaget i oktober 2009
Permanent hårfjerning med laser/IPL/RF

Fagkompetent personale. Sygeplejerske med mange års relevant erfaring for behandlingen. Klinikken er tilsluttet kontol/registrering hos Sundhedsstyrelsen, hvorfor der også er læge tilknyttet. Mangler endnu at se h ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt CK Kosmetisk Klinik

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onNørretorv 3, 6200 Åbenrå

Åbenrå

Nørretorv 3, 6200 Åbenrå,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.