Filler mod rynker/furer i ansigtet hos Capio Privathospitaler

 • 1. ml
 • Plastikkirurgi i trygge rammer
 • Anerkendte og erfarne plastikkirurgiske specialister
Fra kr 2.720,-
Send forespørgsel
Varianter og detaljerede priser for denne behandling
Juvederm
Fra kr
2.720,-
Restylane
Fra kr
2.720,-

Rynker i ansigtet kommer når de mimiske ansigtsmuskler trækker sig sammen. I og med at disse muskler arbejder næsten konstant, efterlader de dybere og flere rynker, efterhånden som huden mister sin ungdoms elasticitet.
Vores speciallæger har lang erfaring i behandlinger af rynker, og de vil altid tage udgangspunkt i helhedsindtrykket af dit ansigt. Sammen lægger I en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling.

Fillers består af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der forekommer naturligt i levende organismer. Fillers er fremstillet ved hjælp af gensplejsning. Eftersom det ikke indeholder animalske stoffer, er der ingen risiko for at overføre sydomme fra andre arter, og der er heller ikke risiko for allergiske reaktioner. Dette indebærer, at det ikke er nødvendigt at udføre test, men patienten kan behandles med det samme.
Fillers er velegnet til udfyldelse af større eller mindre rynker i ansigtet og til forstørrelse af læber.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden.

Om Capio Privathospitaler

1.september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Ring og book en tid

Husk at oplyse, at du har set tilbuddet på Mylooks!

Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 15:00
 • tirsdag
  08:00 - 15:00
 • onsdag
  08:00 - 15:00
 • torsdag
  08:00 - 15:00
 • fredag
  08:00 - 15:00
location_onAarhus C, Odense, Skørping, Viborg
languagecapio.dk

Aarhus C

Capio CFR Aarhus, Margrethepladsen 3, 8000 Aarhus C,

Odense

Capio CFR Odense, Pantheonsgade 25, 5000 Odense,

Skørping

Capio CFR Skørping, Himmerlandsvej 36, 9520 Skørping,

Viborg

Capio CFR Viborg, Stadion Allé 7, 8800 Viborg,

Patientanmeldelser af Capio Privathospitaler

 • Det var meget professionelt og blevet taget godt imod. Styr på tingende og venlige. Resultatet blev helt som ønsket.

  , Februar 2019
  starstarstarstarstar
 • Rigtig god klinik, der er toilet/badeværelse i selve ens værelse, hvilket er rigtig rart efter operation at man ikke skal gå langt hvis man skal tisse. Personalet er imødekommende og sympatisk. De ...

  , Juni 2019
  starstarstarstarstar
 • Følte mig i sikre hænder fra start til slut. Alt forløb helt som planlagt. Meget flot resultat. Fin symmetri og størrelse. Fik en grundig gennemgang inden operationen. God tid til spørgsmål ...

  , Januar 2019
  starstarstarstarstar
 • God og tryg oplevelse hvor jeg er blevet lyttet til og fået det resultat jeg gik efter. Pia har gjort et godt stykke arbejde og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Kan kun anbefale stedet og ...

  , December 2017
  starstarstarstarstar
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.