Tryghed, høj kvalitet, naturlige resultater

Hos privathospitalet Capio tilbyder vi plastikkirurgi på fire matrikler fordelt over hele landet Vores plastikkirurger er alle højtuddannede speciallæger med mange års erfaring inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vores behandlinger hviler på tryghed og høj kvalitet, og vi stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Vores plastikkirurger finder altid den bedste behandlingsmetode til netop dig ud fra dine ønsker og en vurdering af, hvilken behandling der giver mulighed for bedste resultat.

Hos Capio har vi altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vores priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.
Vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anvender kun fagligt anerkendte plastikkirurgiske operationsmetoder og materialer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder stort set alle former for plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi og behandling. Vores speciallæger udfører bl.a. brystforstørrelse, brystløft, brystrekonstruktion, brystreduktion, fedtsugning, fedttransplantation (lipofilling), ansigtsløft samt operation for poser under øjnene, tunge øjenlåg og slapt maveskind.

Derudover tilbyder vi kemisk peeling og udglatning af rynker og fine linjer med lipoinjektion (ansigtsbehandling med eget fedtvæv), filler (Restylane) og Botox.

Brystrekonstruktion efter behandling for brystkræft
Hos Capio tilbyder vi brystrekonstruktion efter kirurgisk behandling for brystkræft. Med en brystrekonstruktion stiler man mod at opnå et resultat, som er pænt, når man er iført BH eller badetøj.

Brystforstørrende operation
Hos Capio tilbyder vi både brystforstørrende operation med implantat og med fedttransplantation (lipofilling/lipoinjektion).

Vi anvender kun CE-mærkede implantater af høj kvalitet af mærkerne Eurosilicone og Mentor. Brystimplantater skal uanset mærke skiftes efter 10-15 år.

Vi giver 5 års kapselgaranti ved brystforstørrende operation med implantat. Det betyder, at hvis du inden for 5 år får behov for operation på grund af kapselskrumpning, udfører vi denne operation gratis.

Har du spørgsmål? Vi svarer gerne!

Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål ang. undersøgelse, operation og behandling. Angiv gerne, hvilket af vores hospitaler, du ønsker evt. behandling på - Odense, Aarhus, Viborg eller Skørping - så vi kan vejlede dig bedst muligt.
Du finder vores kontaktinformationer til højre på siden her samt på vores hjemmeside capio.dk, hvor du også kan læse mere om os, og hvad vi tilbyder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Certificeringer

Billeder fra klinikken

tab-bar-bg

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 15:00
 • tirsdag
  08:00 - 15:00
 • onsdag
  08:00 - 15:00
 • torsdag
  08:00 - 15:00
 • fredag
  08:00 - 15:00
location_onAarhus C, Odense, Skørping, Viborg
languagecapio.dk

Aarhus C

Capio CFR Aarhus, Margrethepladsen 3, 8000 Aarhus C,

Odense

Capio CFR Odense, Pantheonsgade 25, 5000 Odense,

Skørping

Capio CFR Skørping, Himmerlandsvej 36, 9520 Skørping,

Viborg

Capio CFR Viborg, Stadion Allé 7, 8800 Viborg,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.