Derfor skal du vælge os


Hos by Malling & Jensen klinik tillægger vi æstetik og tryghed stor værdi. Vores fornemmeste opgave er, at udøve det fineste håndværk inden for Restylane og Botox/Azzalure, så vores kunder altid får det smukkeste resultat.

Vi tilbyder individuelt tilpasset service til både mænd og kvinder, og kombinerer altid behandlinger tilpasset den enkeltes behov.

Hos os får du den tid, du har behov for. Vi har en gammeldags og venlig tilgang til behandlingen af ​​kunden, og vi tillægger en ærlig dialog med hver enkelt stor værdi. Derfor vil du for eksempel aldrig opleve at gå herfra med ubesvarede spørgsmål - hverken før eller efter en behandling. Vi afsætter altid god tid til dig og din behandling, og du vil altid forlade klinikken med alt nødvendig information.

Tryghed


Lang erfaring inden for sundhedsvæsenet bl.a. med plastikkirurgi, og samtidig med en stærk forskningsbaggrund, arbejder vi aktivt med vores speciale, og fortsætter med at udvikle vores kompetencer. Vores behandlinger understøttes alle af validerede kliniske metoder, så du er sikker på at vi altid anvender de bedste metoder til vores behandlinger.

Du skal føle dig godt tilpas


Vores tilgang til behandlingerne er, at vi altid udfører dem med øje for udgangspunktet og kundens ønsker. Vi er særligt interesseret i det naturlige resultat, der fremhæver din indre skønhed og dine personlige træk. Vores fokus er derfor ikke, at du nødvendigvis skal se yngre ud, men at du skal have det godt med dig selv.

Vi ønsker at fremhæve et naturligt look, der passer til dig.

Billeder fra klinikken

Marie Louise von Sperling

Marie Louise von Sperling er 33 år og 1. reservelæge på Plastikkirurgisk afdeling på AUH.

Hun er ejer af lægeklinikken AESTHETICA i København og er forfatter til bogen "ANTI-AGE træk 10 år fra din alder".

Marie Louise von Sperling har desuden skrevet talrige videnskabelige artikler om plastikkirurgi og er snart aktuel som ekspert i et program på TV2 om skønhed.

Marie Louise foretager anti-age og rynkebehandlinger på klinikken.

Thomas Bo Jensen

Thomas arbejder som speciallæge i plastikkirurgi på Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital., hvor hans primære arbejdsområde er brystkirurgi.

Ved siden af sit virke som kirurg har Thomas Bo Jensen opnået en god erfaring indenfor kosmetiske behandlinger med Botox og fillers gennem kurser og patientbehandlinger.

Karina Holm Malling

Karina er uddannet plastikkirurgisk sygeplejerske, og har siden 2006 været ansat på Plastikkirurgisk Afdeling på Århus Sygehus.

Karina Holm Malling har oparbejdet en bred erfaring med Botox/Azzalure og Restylane-behandlinger, og er superviseret og oplært af førende speciallæger inden for dette speciale.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 15:00
 • tirsdag
  09:00 - 15:00
 • onsdag
  09:00 - 15:00
 • torsdag
  09:00 - 15:00
 • fredag
  09:00 - 15:00
location_onHavnegade 4, 1. sal, 8000 Aarhus C

Aarhus C

Havnegade 4, 1. sal, 8000 Aarhus C,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.