Naturlighed og respekt for det enkelte menneske, er værdigrundlaget for Plastikkirurg Andreas Printzlau.


Andreas etablerede Bodylift Center i 2011 for at skabe et specialhospital med fokus på faglighed og omsorg. I 2015 udvidede hospitalet og skiftede navn til Printzlau Privathospital.

Andreas er en anerkendt plastikkirurg, som sætter en ære i at yde den bedste kvalitet, sikkerhed og patientfortrolighed. Vi ønsker, at alle vores patienter, private såvel som offentlige, kun skal tilbydes den ypperste behandling i respekt for deres øvrige liv og personlighed.

Andreas er den førende specialist inden for kirurgi efter stort vægttab, og kan med anvendelse af de nyeste teknikker gøre en forskel for dig, der har præsteret et stort vægttab.

Vi har på Printzlau Privathospital samlet et team af dybt engagerede medarbejdere, som vil værne om kvalitet, service og tid til dig. Efter mange år i sundhedsvæsenet har vi lært, at tryghed og ordentlig information har stor betydning før, under og efter en operation.

Printzlau Privathospital har alle nødvendige godkendelser af Sundhedsstyrelsen til både kosmetisk plastikkirurgi og til avanceret plastikkirurgi efter stort vægttab.
Andreas har fungeret som rådgiver for Sundhedsstyrelsen og Brancheforeningen af Privathospitaler og Klinikker. Andreas er desuden formand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og har her haft ansvar for udarbejdelsen af de nye etiske retningslinjer for plastikkirurger i Danmark.

Du vil forud for en operation på Printzlau Privathospital blive forundersøgt af din plastikkirurg, hvor forventede resultater, evt. komplikationer og risici vil blive drøftet og dermed sikre, at du er velinformeret, har fået svar på de spørgsmål du måtte have og i trygge rammer kan beslutte dig vedrørende dit plastikkirurgiske indgreb.

Kontakt os for yderligere spørgsmål og tidsbestilling på telefon: 72 44 06 06

Andreas Printzlau i Go' aften Danmark


Certificeringer

Billeder fra klinikken

Andreas Printzlau

Speciallæge i plastikkirurgi

Pavia Lumholdt

Speciallæge i plastikkirurgi

Farooq Nasseri

Speciallæge i plastikkirurgi

Sengeafdeling

Receptionen

Sengeplads

Værelse på Printzlau Privathospital

Venteområde

Venteområdet på Printzlau Privathospital

Operationsstue

Operationsstue på Printzlau Privathospital

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 18:00
 • tirsdag
  09:00 - 18:00
 • onsdag
  09:00 - 18:00
 • torsdag
  09:00 - 18:00
 • fredag
  09:00 - 18:00
location_onHjortholmsvej 2, 2830 Virum

Vedrørende konsultation

Priserne inkluderer anæstesi, fuld forplejning, kontrolbesøg og anbefalet indlæggelsesdøgn i forhold til den enkelte operation. Der kan tilkøbes ekstra indlæggelsesdøgn ved behov. Pris for forundersøgelsen er 900 kr, som efterfølgende vil blive fratrukket, såfremt du booker dig til en operation i fuld bedøvelse.

Virum

Hjortholmsvej 2, 2830 Virum,
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.