Velkommen til Bellakliniken


Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Vores vigtigste mål er, at du skal have det godt både indeni og udenpå.

Kontakt os


Uanset hvor langt du er kommet i dine overvejelser, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle mere om, hvilke muligheder der er, og svare på dine spørgsmål.

Telefon +46 (0) 42-14 66 40.

 

Billeder fra klinikken

Dr Johan Nordquist

Dr. Johan Nordquist er medlem af Svensk Forening for Æstetisk Plastikkirurgi.
Han deltager med jævne mellemrum på nationale og internationale kongresser, hvor han ofte er inviteret til at forelæse
om de nyeste landvindinger indenfor plastikkirurgi.

Sammen med gode operationsresultater og tilfredse patienter er dr. Johan Nordquist kendt for sin brystforstørrelsesteknik – Nordquistteknikken, hvor protesen indlægges via armhulen.

Dr Tyge Tindholdt

Dr. Tyge Tindholdt er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og International Society of Aesthetic Plastic Surgery.
Han har doktorgrad i brystrekonstruktion og mikrokirurgisk teknik og er forfatter til flere videnskabelige artikler og lærebogskapitler.
Dr. Tindholdt har desuden lang erfaring og en speciel interesse for hudkorrektioner efter store vægttab.
Andre af dr. Tyge Tindholdts ekspertområder er bl.a. Nordquistteknikken, brystreduktion, maveplastik, øvre og nedre bodylift.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 17:00
 • tirsdag
  08:00 - 17:00
 • onsdag
  08:00 - 17:00
 • torsdag
  08:00 - 17:00
 • fredag
  08:00 - 13:00
location_onHelsingborg, Malmø

Vedrørende konsultation

Velkommen til vores klinik i Malmø på Östra Varvsgatan 38 til konsultation hos Dr. Tyge Tindholdt.
Ellers till vores klinik i Helsingborg på Knutpunkten. Kungstorget 8.

Helsingborg

Kungstorget 8, Knutpunkten, Helsingborg 252 78,

Malmø

Bellakliniken, Östra Varvsgatan 38, Malmø 211 13,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.