Norsk tryghed kvalitet til ungarske priser

I januar 2004 grundlagde tandlægen Zsolt Murvai tandklinikken Dental Europe – Eurodent i Budapest, Ungarn, som i 2013 blev udvidet med egen tandtekniske afdeling. Eurodent Budapest har gennem årene behandlet tusinder af patienter fra Norge, Frankrig, Schweiz, Tyskland, Storbritannien og Irland – og er nu også kommet til Danmark. Vores filosofi er at give den sikreste måde af tandpleje hjemme og i udlandet ved at samarbejde med et team af specialister i Norge, hvor vi tilbyder konsultationer, eftersyn og garanti på vores tre egne tandklinikker i Oslo, Bergen og Alta.God tandpleje handler om mere end blot porcelænskroner, implantater og fyldninger. Aftalen om opfølgning efter behandlingen er lige så vigtigt. Det var derfor Eurodent som den første klinik med en baggrund i tandturisme valgte at etablere klinikker i Norge for at komme tættere på patienterne, og levere løsninger, der vil vare i mange år fremover. Eurodent er derfor det naturlige valg – stol på erfaring!

Rejs på storbyferie og få nye tænder på kun en uge. Anbefales især til folk, der har brug for en stor tandbehandling.

Kompromisløs kvalitet

Det er klinikkens mål at tilbyde deres patienter den bedste service og den bedste kvalitet de overhovedet kan få. Derfor var det nødvendigt at finde personale der taler tysk og engelsk og havde en masse erfaring med behandling af turister. Personalet skulle derefter videreuddannes så de besad den nyeste viden og var i stand til at bruge det nyeste udstyr på markedet da det var dette klinikken skulle udstyres med. Hele processen tog noget tid og selv efter åbningen i 2013 har klinikken fortsat sin udvikling og har udvidet sit areal så den nu byder på 500 m2 med store åbne behandlingsrum på 25-30 m2.

Spar 50 - 80 % på din tandbehandling

Ikke nok med, at du på Eurodent Budapest får en kvalitet, som kun få danske tandlæger kan matche, så sparer du typisk også mellem 50 og 80 % på behandlingens samlede pris i forhold til i Danmark. For større behandlinger betaler klinikken alle nødvendige flyrejser samt ophold på 4-stjernet hotel under hele din behandling. Ja, så kan det vel ikke blive bedre?! Hvis du allerede har en ide om, hvad du skal have lavet ved dine tænder, kan du sende os en mail ved at klikke her. Vi vil derefter vende tilbage til dig med et prisoverslag.

Placering i hjertet af Budapest

Klinikken ligger i dag på Andrássy ut 45, kun 300 meter fra den berømte opera i flotte og indbydende lokaler. Adressen er beskyttet af UNESCO og forener herved den gamle smukke arkitektur med moderne teknologi og udvikling.

Vi tager os af det praktiske!

Når du har kontaktet os, kan du roligt læne dig tilbage. Det er vigtigt for os, at du ikke skal bekymre dig om noget, men bare kan nyde din ferie til Budapest.

Samme lange garanti som i Danmark

tandlægeiudlandetDu går ikke på kompromis med trygheden ved at få foretaget din tandbehandling i Ungarn. Vores klinik yder 5 års garanti på implantater og proteser, og 2 års garanti på øvrige behandlinger. På vores premium implantater ydes livstids garanti. Som med alle andre garantier gælder det selvfølgelig at den kun er dækkende ved korrekt brug og vedligeholdelse. Dette sørger tandlægerne for at sætte dig grundigt ind i efter behandlingen.

Certificeringer

Billeder fra klinikken

Flotte anmeldelser

Dr. Soma Veszpremi – Cheftandlæge

Da jeg modtog mit diplom begyndte jeg at arbejde i en privat praksis i Szeged, hvor jeg også foretog mine studier til mit speciale. I denne periode gjorde jeg mig mange erfaringer først og fremmest inden for områderne endodonti og tandpreservering.

Mine hovedinteresser er implantater, metal-frie proteser og æstetisk tandbehandling. Jeg har derudover foretaget over 500 behandlinger med implantater. Jeg har en stor viden omkring implantatsystemerne Camlog, Denti, AB, Zimmer, Implant Direct Legacy, Straumann og Nobel, her foretager jeg også den kirurgiske del ligesom jeg gennemfører arbejdet omkring proteser.

Min første arbejdsgiver servicerede allerede mange patienter fra udlandet og min anden arbejdsgiver modtog udelukkende tandturister. Da jeg i begge tilfælde var ansvarlig for at håndtere de udenlandske patienter, har jeg opbygget et stort erfaringsgrundlag i at servicere disse.


Siden februar 2013 har jeg ledt teamet af tandlæger på Eurodent Budapest.

Dr. Nora Hegedus – Protese-specialist

Efter min uddannelse på Semmelweis Universitet i 2004 startede jeg på mit speciale på Instituttet for Stomatologi. Under min uddannelse arbejdede jeg også på Afdelingen for Periodontologi samt Periodontologisk Klinik for at udbygge mit speciale.

Da jeg havde modtaget mit certifikat, arbejdede jeg på en række private klinikker mens jeg deltog i den prækliniske test af en ny tandpasta. Ydermere har jeg arbejdet nogle år på Instituttet for Stomatologi som specialist. Jeg har behandlet mange patienter fra Østrig, Tyskland og Frankrig.


Jeg startede hos Eurodent Budapest i 2014, hvor jeg stadig nyder at arbejde.

Dr. Mark Uri - Protese-specialist

Jeg startede min medicinske profession efter erhvervelsen af mit diplom ved Det Tandmedicinske Fakultet i 2010 på Szent Györgyi Albert Universitetet i Szeged. Dog arbejdede jeg under min uddannelse på Szent János Hospitalet som trainee og som fastansat på Semmelweis Unicersitetet. Siden 2010 arbejdede jeg som tandlæge med speciale i proteser og endodonti i et privat tandlægehus i Budapest, og siden 2014 har jeg været et glad medlem af teamet på Eurodent Budapest.

Dr. Adorjan Szakal – Oralkirurg og protese-specialist

Inden jeg modtog mit diplom ved Det Tandmedicinske Fakultet på Semmelweis Universitetet i Budapest, havde jeg deltaget i forskningsarbejde hos Afdelingen for Oralbiologi, ligesom jeg også foretog flere praktikophold hos både Forsvarets Hospital i Budapest og hos Operations- og Transplantations Hospitalet. Vi undersøgte tandimplantater ud fra deres form og overfladebehandling under hensyntagen til knogleopbygning. Efter at havde bestået min uddannelse begyndte jeg at arbejde fast på Forsvarets Hospital, som specialist i tandoperationer.

Mine hovedfagområder er rodbehandling, implantatarbejde ud fra flere metoder, sinusløft og knogleopbygning.

Siden starten af 2014 har jeg arbejdet på Eurodent Budapest.

Dr. Adam Bodnar – Oralkirurg og protese-specialist

Jeg fik mit diplom på Semmelweis Universitet, Det Tandmedicinske Fakultet. Under min uddannelse var jeg allerede interesseret i oralkirurgi, specielt i tandimplantationer. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på den oralkirurgiske afdeling på universitetet, hvor jeg har mulighed for at få en masse erfaring, viden og kompetencer indenfor dette fag. Ved siden af dette job har jeg arbejdet på en tandklinik i Budapest som almen tandlæge.

Jeg har arbejdet med de mest professionelle og nyeste teknikker, metoder og materialer indenfor tandbehandling. Jeg har erfaring med endodonti, bevarende tandarbejde og tandbehandlinger under narkose. Ydermere har jeg arbejdet på en privat klinik, som ansvarlig for dentoalveolær kirurgi.

Mine største interesser er oralkirurgi, implantation og protetik. Jeg går meget op i at være præcis, effektiv og skabe en rolig atmosfære under behandlingen.

Siden 2014 har jeg arbejdet på Eurodent Budapest.

Dr. Nora Fazekas – Specialist i øjeblikkelige implantatsystemer

Jeg er født i Ungarn, men har tysk statsborgerskab. Jeg startede min uddannelse på Semmelweis Universitet i Budapest og videreuddannede mig til oralkirurg på Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland.

Mit hovedområde er dentoalveolar kirurgi, med speciale i tandbevaring og reimplantation (voksne og børn). Jeg besidder også stor viden indenfor fagområderne dental radiologi og diagnosticering samt parodontal kirurgi og implantation.

Jeg har stor erfaring med behandling af handicappede patienter og behandling under narkose.

Jeg har arbejdet på Eurodent Budapest siden februar 2012.

Dr. Sedlmayer Diána – Protese-specialist

Efter at jeg i 2002 fik mit diplom begyndte jeg at arbejde på Szent János Hospitalet, hvor jeg arbejdede i to år. Derefter fik jeg job på Semmelwies Universitetet i Budapest, hvor jeg praktiserede som specialist i generel tandpleje og specialist i mundsygdomme. På samme tid arbejdede jeg i et privat tandhus, hvor mine arbejdsgivere servicerede mange patienter fra udlandet eksempelvis fra England og Tyskland.

Mine hovedområder er proteser, æstetisk arbejde og konserverende tandbehandling.

Jeg har arbejdet hos Eurodent Budapest siden marts 2014.

DVT-scanner

Eurodent i Budapest har siden 1. marts 2013 arbejdet med en radiografisk skanner der gør det muligt at udføre højeffekt diagnosticering. Den tekniske term for dette apparat er dental-volume-tomography (DVT).

Du vil blive røntgenfotograferet mens du ligger ned. Dit hoved vil blive behageligt placeret i en hovedstøtte uden at det bliver fastspændt. Det er unikt og faciliterer, sammen med skannerens cirklende C-kurve, at der ikke opstår klaustrofobiske følelser, som kan ske, når man ligger i en normal lukket skanner.

Optagelserne sikrer at der kan blive skabt et 3D billede, som giver indsigt i både mund-, underkæbe- og ansigtsområde. Disse optagelser tillader at tandlægerne kan komme med en nøjagtig diagnose, som går i dybden med alle elementer.

Klinikken råder over topmoderne udstyr og faciliteter.

Klinikken har til huse i lyse og indbydende lokaler i hjerter af Budapest.

Når du ankommer til Eurodent Budapest, bliver du taget godt imod af det søde og smilende personale.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 17:00
 • tirsdag
  09:00 - 17:00
 • onsdag
  09:00 - 17:00
 • torsdag
  09:00 - 17:00
 • fredag
  09:00 - 15:00
location_onBudapest, Budapest, Oslo, Vanløse

Vedrørende konsultation

Kontakt os på telefon eller på mail via formularen her på siden. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer.

Budapest

Fö utca 52, Budapest 1011,

Budapest

Andrássy ut 45, Budapest 1011

Oslo

Akersgata 16, Oslo 0158

Vanløse

Herlufsholmvej 2, 2720 Vanløse,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.