Dygtige specialister med fokus på patientens behov


På AROS Privathospital Plastikkirurgisk Center udfører vi alle former for kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, og vi sætter en ære i at være med fremme i indførelsen af forbedrede plastikkirurgiske behandlingsmuligheder.

Brystkirurgi
Vi har stor erfaring med alle former for brystkirurgi. Det gælder rekonstruktioner efter brystkræft eller medfødte deformiteter. Hvis ønsket er brystforstørrelse eller brystreduktioner, kan vi tilbyde alle anerkendte metoder med hver deres fordele. Til brystforstørrelse anvender vi såvel silikone- som saltvandsproteser af bedste kvalitet og med livsvarig produktgaranti. Patienten vælger selv, i samråd med os, om proteserne skal indlægges via armhulerne med kikkerteknik, via et lille snit under brysterne eller evt. ved samtidigt brystløft via brystvorterne. Til brystreduktioner og brystløft anvendes her i landet en standardmetode, som har sine begrænsninger. Vi har et repertoire på 4 typer reduktionsoperationer, så operationstypen kan tilpasses vores patienters behov og ikke omvendt.

Ansigtskirurgi
Inden for ansigtsoperationer var vi blandt de første til at indføre pandeløft med kikkertteknik, den største nyskabelse i retning af skånsom, fysiologisk rigtig ansigtsforyngelse. Ved denne metode kan pande og øjenbryn løftes fri af øjenregionen med minimale, skjulte ar, hvilket ofte er en kosmetisk langt bedre løsning end det traditionelle øjenlågsløft. Øjenlågsløft udfører vi naturligvis også, når påkrævet, og det gøres med fedtpudereduktion på både øvre og nedre øjenlåg, hvis nødvendigt. Hos os er et ansigtsløft ikke én slags operation, men en vifte af operationer, som udvælges tilpasset den enkelte patients behov. Korrektion af næser og ører hører naturligvis med i vores repertoire inden for ansigtskirurgi.

Fedtsugning og opstramning
Liposuction (fedtsugning) udfører vi med moderne tumescensteknik. Liposuction kan udføres alle steder på kroppen, og i ansigtet, og udføres altid under overholdelse af Plastikkirurgisk Selskabs sikkerhedsregler. Ud over sædvanlig maveopstramning efter graviditeter udfører vi også kropsgenoprettende operationer efter større vægttab, for eksempel overarmsløft, brystreduktion, helkropsløft, Tangaløft og ansigtsløft.

Armsved
Som en specialitet foretager vi en særlig skånsom, arfri operation for armsved med anvendelse af en videreudvikling af liposuctionteknikken.

Samarbejde mellem specialer
Vi stræber hele tiden efter at kunne tilbyde vores patienter de optimale behandlinger i forhold til patienternes individuelle behandlingsønsker og behov . Vi kan således, som det eneste privathospital i Danmark, ved behov, tilbyde vores patienter behandling i samarbejde med vores kolleger på AROS Privathospitals Dermatologiske Laserklinik ved hudproblemer, eller AROS Privathospitals kæbekirurgiske Klinik ved behov for korrektion af ansigtsskelettet fx i forbindelse med ansigtsløft. Disse behandlinger kan være et supplement, eller et alternativ til de plastikkirurgiske operationer. Vores unikke specialesamarbejde betyder at vi til enhver tid kan tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling.

Fillers
Fillerbehandlinger er en anbefalelsesværdig behandlingsform eller et fordelagtigt supplement til regulær kirurgisk behandling. Fillerbehandling blev indtil Sundhedsstyrelsen greb ind, udført af alle mulige behandlere uden den nødvendige anatomiske og æstetiske forståelse.
I vores behandlingsrepertoire har fillere en helt naturlig plads, idet vi har den nødvendige viden om, dels hvornår Fillerbehandling er et bedre valg end kirurgisk behandling, dels om hvilke fillere man kan være trygge ved og hvilke man bør undgå.

 • Fedttransplantation – kroppens egen filler

 • Permanente fillere, fx silikone og Aquamid

 • Resorberbare fillere, fx kollagen og hyaluronsyre (Restylane)


Vi anvender kun resorberbare fillere eller fedttransplantation pga. den for for os uacceptable risiko forbundet med de permanente fillere.

Vi kan tilbyde fillerbehandling på mange områder, fra ansigtsfolder til bryst- og baldeforstørrelse.

Hårtransplantation
AROS Privathospital tilbyder nu som de første i Europa hårtransplantation med Smartgraft, et amerikansk hårtransplantationsapparat, som optimerer den eneste rigtige teknik: Follikel Unit Extraction (FUE)

FUE er dels den mest skånsomme hårtransplantationsteknik, der findes, dels den sikreste metode til at opnå et fuldstændigt naturligt og arfri resultat. Med FUE teknikken skæres hårstråene ud enkeltvis, så de lineære ar helt undgås. Med Smartgraft ”suges” hårstråene ud, hvilket kun efterlader kan 1 mm store huller, kun 2 mm dybe, som lynhurtigt heler og uden at der bliver synlige ar, der hvor hårene høstes fra.

 

 

Certificeringer

Billeder fra klinikken

Ole Hedeager Momsen

Speciallæge i plastikkirurgi
Uddannet ved Aarhus og Odense Universitetshospital
17 års erfaring i kirurgi, heraf 11 år som plastikkirurg. Deltidsansat ved plastikkirurgisk afdeling, Århus Sygehus
Medlem af Dansk Plastikkirurgisk Selskab
Medlem af ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

Charlotte Weile

Speciallæge i plastikkirurgi, ekspert i hårtransplantation.

Klinisk ophold:
Dr.Cole Hårtransplantations Center, Atlanta, USA.
Oplæring i hårtransplantationsteknikken FUE.

Helle Skyum

Speciallæge i Plastikkirurgi
Uddannet på Århus og Odense Universitetshospital

11 års kirurgisk erfaring med heraf 6 år i plastikkirurgi

Ansat som speciallæge ved Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital

Medlem af Dansk selskab for Plastik og Rekonstruktionskirurgi

Tine Engberg Damsgaard

Speciallæge i Plastikkirurgi
Uddannet på Århus og Odense Universitetshospital
11 års kirurgisk erfaring, heraf 7 år i plastikkirurgi
Afdelingslæge ved Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital
Medlem af Dansk Selskab for Plastik-og Rekonstruktionskirurgi
Medlem af Nordisk Plastikkirurgisk Forening

Anita Bjerrum Lehman

Uddannet sygeplejerske
MEVO (Master i Etik og Værdier i Organisationer)
Uddannet sygeplejerske i 1992
Certificeret Restylanebehandler og -underviser.

Mangeårig ekspertise i at udføre kosmetiske Botox- og Fillerbehandlinger i ansigt, på hals og hænder med Restylane, Restylane Perlane, Restylane Vital samt Restylane Lipp. Er også uddannet i permanent hårfjerning (I2PL), laserbehandling af karsprængninger, photorejuvenation samt pigmentforandringer i ansigt. Desuden microsclerosering af karsprængninger på ben.
Vores ekspert i Botox- og fillerbehandling samt hudlaserbehandling, herunder aknear.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 16:00
 • tirsdag
  08:00 - 16:00
 • onsdag
  08:00 - 16:00
 • torsdag
  08:00 - 16:00
 • fredag
  08:00 - 14:00
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Vedrørende konsultation

Konsultationspriser: (der pålægges et lovpligtigt patientforsikringsgebyr på 6 %)
Plastikkirurgisk Center: kr. 800
Hud- og Laserklinik ved lasersygeplejerske: Gratis konsultation
Klinik for hudsygdomme: kr. 2200
Hårklinikken: Uønsket hårvækst kr. 600
Hårtransplantation kr. 800
Gynækologisk klinik: kr. 1900
Karkirurgisk Klinik: kr. 1900
Kardiologisk klinik: kr. 1900
Kosmetologisk klinik: Gratis konsultation
Kæbekirurgisk Klinik: kr. 800
Mammakirurgisk klinik: kr. 1900
Onkologisk klinik: Ring for oplysning om priser eller se hjemmesiden www.arosph.dk
Strumakirurgisk klinik: kr. 1900
Sundhedsklinikken samtale 60 min. kr. 795
Søvnklinikken: kr. 1900
Ultralydsklinikken: Ring for oplysning om priser eller se hjemmesiden www.arosph.dk
Urologisk klinik: kr. 1900
Øjenkirurgisk Klinik: kr. 1900
Øre- Næse- Halsklinikken kr. 1900

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.