Tryg behandling i centrum af København

Amalieklinikken er det største kosmetiske privathospital i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vi tilbyder bl.a. brystforstørrelse med implantater eller eget fedtvæv, brystløft, brystreduktion, fedtsugning, ansigtsløft samt operation af dobbelthage, poser under øjnene, tunge øjenlåg og slapt maveskind. I et tæt samarbejde med vores dygtige Anti-Age team tilbyder vi hudforbedrende behandlinger og fjernelse af rynker med filler og Botox.

Konceptet er maksimal sikkerhed og tryghed, leveret af vores mange speciallæger som alle har en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet.

Klinikken har 3 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.
På Amalieklinikken overnatter man som hovedregel efter alle operationer i fuld bedøvelse. Dette giver tryghed, sikkerhed og optimal smertebehandling

Vores rutinerede stab af medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor plastikkirurgi og anæstesiologi (bedøvelse) og er altid parat til at yde den bedste behandling og pleje.

Som den eneste klinik tilbyder vi Amaliegarantien, som du kan læse mere om på vores hjemmeside www.amalieklinikken.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  10:00 - 14:00
 • tirsdag
  10:00 - 14:00
 • onsdag
  10:00 - 14:00
 • torsdag
  10:00 - 14:00
 • fredag
  10:00 - 14:00
location_onKøbenhavn K, København K

Vedrørende konsultation

Konsultation, plastikkirurgi: 800 DKK
Konsultation, mindre indgreb (øjenlåg o.l.): 400 DKK
Second opinion (vurdering af resultat efter operation andetsteds): 2.000 DKK

Alle kontroller er gratis

Forundersøgelse - kosmetiske behandlinger: 450 DKK som fratrækkes behandlingsprisen.

København K

Dr. Tværgade 30, 3. sal, 1302 København K,

København K

Amalieklinikken Anti-Age, Borgergade 20, st., 1300 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.