Tryg behandling i centrum af København


Amalieklinikken er den største kosmetiske privatklinik i centrum af København med speciale i Plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vi tilbyder plastikkirurgi i form af bl.a. brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, fedtsugning, ansigtsløft samt operation af dobbelthage, poser under øjnene, tunge øjenlåg og slapt maveskind. Derudover tilbyder vi også fjernelse af rynker med filler og Botox.

Konceptet er maximal sikkerhed og tryghed, leveret af speciallæger med erfaring fra næsten 20 år med plastikkirurgi og med en bred faglig ballast fra deres daglige arbejde som overlæger på Rigshospitalet. Amalieklinikkens Chef-kirurg Jens Jørgen Elberg har været Overlæge på Rigshospitalet de sidste 15 år, hvor han er ansvarlig for Plastikkirurgi og rekonstruktions-kirurgi. Jens Jørgen Elberg har udført kosmetisk kirurg de sidste 17 år og er bl.a. Vicepræsident i EBOPRAS (European Board of Plastic and Reconstructive surgery).

Klinikken har 2 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Vores rutinerede stab af medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor plastikkirurgi og anæstesiologi (bedøvelse) og er altid parat til at yde en optimal behandling og pleje.

Som den eneste klinik tilbyder vi Amaliegarantien, som du kan læse mere om på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  10:00 - 14:00
 • tirsdag
  10:00 - 14:00
 • onsdag
  10:00 - 14:00
 • torsdag
  10:00 - 14:00
 • fredag
  10:00 - 14:00
location_onKøbenhavn K, København K

Vedrørende konsultation

Konsultation, plastikkirurgi: 800 DKK
Konsultation, mindre indgreb (øjenlåg o.l.): 400 DKK
Second opinion (vurdering af resultat efter operation andetsteds): 2.000 DKK

Alle kontroller er gratis

Forundersøgelse - kosmetiske behandlinger: 450 DKK som fratrækkes behandlingsprisen.

København K

Dr. Tværgade 30, 3. sal, 1302 København K,

København K

Amalieklinikken Anti-Age, Borgergade 20, st., 1300 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.