Patientanmeldelser af Aesthetic Center

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 4 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 4 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Susanne Arffmann
R
Foretaget i januar 2015
Brystforstørrelse med brystimplantater

Jeg fandt ud af at jeg er den type der er svær at bedøve, vågnede desværre op under operationen, da det jo kun er en sedering man kom i ( Hvor man trækker vejret selv) dog taklede narkoselægen det godt, og Susanne ko ...

starstarstarstarstar
Susanne Arffmann
G
Foretaget i februar 2015
Udskiftning af brystimplantater

Jeg kan varmt anbefale at bruge Aestheticcenter.. For 7 år siden tog jeg til Polen for at få min 1 opertion hos deres klinik og har være meget tilfreds med resultatet. Jeg har så igen valg Aestheticcenter da jeg i st ...

starstarstarstarstar
susanne arfmann
E
Foretaget i august 2014
Brystforstørrelse med brystimplantater

Mit forløb hos Susanne Arffmann er gået rigtig godt, jeg har følt jeg har været i trygge hænder hele vejen gennem forløbet. Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Kan kun anbefale hende.

starstarstarstarstar
Dr.med. Piotr Prowans
S
Foretaget i september 2013
Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)

Resultatet er slet ikke blevet som jeg blev stillet i udsigt. Det er blevet et rigtigt grimt resultat med deform mave og kæmpe, bred og ujævnt ar. "Æselører" i begge sider. Følelsen er slet ikke kommet tilbage i områ ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Aesthetic Center

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onGlostrup, Horsens

Glostrup

Siestavej 6, 2600 Glostrup,

Horsens

Ormhøjgårdvej 1, 8700 Horsens,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.