Dr. Özge Ergün Clinic er hjemsted for Dr. Özge Ergün - Èn internationalt eftertragtet plastikkirurg med den sjældne status af Top Doc på det amerikanske forbrugersite RealSelf, og én af de få plastikkirurger uden for USA, som er medlem af det prestigefyldte amerikanske plastikkirurgiske selskab ISAPS.

Hos Dr. Ergün er du i hænderne på en kirurg, der kan måle sig med de absolut bedste i verden. Hans resultater taler for sig selv - se blandt andet de flotte før- og efterbilleder.

Patienter fra hele verden rejser til Istanbul for at komme i Dr. Ergün's erfarne hænder, og nu har du som dansker også muligheden. Gennem Mylooks bliver du taget hånd om af klinikkens danske agent, som sørger for alt det praktiske. Fra du sætter dig i flyet i Danmark, bliver du hentet og bragt fra lufthavnen i Istanbul til hotel, og frem og tilbage til klinikken.


Billeder fra klinikken

Dr. Özge Ergün

Dr. Özge Ergün er uddannet ved det eftertragtede Gülhane Military Medical Academy i Ankara - som læge i 1997 og senere som plastikkirurg i 2005. Siden har han i en årrække været tilknyttet Kasımpaşa Military Hospital i Istanbul. Dr. Ergün har ligeledes ledet Transmed Hair Restoration and Plastic Surgery Clinic i Istanbul og har siden drevet sin egen Klinik. Dr. Ergün er medlem af de eksklusive amerikanske lægefaglige selskaber ISAPS for plastikkirurger og ISHRS for hårtransplantation. Dr. Ergün er også medlem af EPCD og TPCD.

Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
location_onIstanbul, København K

Istanbul

Fulya Teras, C1-67, Hakki Yeten Cad. No:11, Fulya, Istanbul 34365,

København K

Langebrogade 5, 1411 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.