Patientanmeldelser af Øjenklinikken Henrik Wille

Samlet karakter:
starstarstarstarstar
Ud fra 8 anmeldelser
 • Helhedsindtryk af behandlingsforløbet

 • Det kosmetiske resultat af operationen

 • Graden af tryghedsskabende information og rådgivning

 • Klinikkens generelle service og kundevenlighed

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 8 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Henrik Wille
H
Foretaget i februar 2014
Laserbehandling af karsprængninger / blodsprængninger / rødme

Havde fået en tid til at få brændt en karsprængning på mit ene nedre øjenlåg. Jeg var i forvejen lidt nervøs idet den ældre læge ved første konsultation var meget fåmælt og ikke-kommunikerende, men dog venlig. Da ...

starstarstarstarstar
Henrik Wille
K
Foretaget i oktober 2013
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Jeg kan på ingen måder anbefale en øjenlågsoperation hos Henrik Wille. Det eneste positive jeg kan sige om klinikken, var at sekretæren var behjælpelig og imødekommende. Både ved forundersøgelsen, under operatione ...

starstarstarstarstar
Henrik Wille
B
Foretaget i maj 2012
Poser under øjnene - operation af nedre øjenlåg

Jeg fik de informationer jeg skulle bruge. Jeg kunne dog godt have haft brug for mere samtale og gennemgang af operationen. Det gik lidt hurtigt.

starstarstarstarstar
Henrik Willer
B
Foretaget i marts 2012
Poser under øjnene - operation af nedre øjenlåg

For fire år siden fik jeg foretaget denne operation, som jeg opfattede som meget ubehagelig og hvor jeg ingen chance for at stille spørgsmål fik. Lægen var meget hård i sine bevægelser, og når øjnene skulle tørres fø ...

starstarstarstarstar
Henrik Wille
B
Foretaget i april 2012
Poser under øjnene - operation af nedre øjenlåg

Jeg følte mig tryg og velinformeret. Stort set ingen gener under eller efter behandlingen. Jeg havde en forventning om et længere forløb hvor jeg skulle vente på tid til øjenlågsoperationen, men det var ikke tilfæ ...

starstarstarstarstar
Henrik Wille
B
Foretaget i februar 2010
LASIK-behandling af synsfejl

Jeg er meget tilfreds med forundersøgelse, operation og efterfølgende kontrol. Grundig undersøgelse og meget kompetent læge. På intet tidspunkt var jeg nervøs eller bekymret. Alt gik glat. Og mit syn er perfekt.

starstarstarstarstar
Henrik Wille
B
Foretaget i marts 2008
Poser under øjnene - operation af nedre øjenlåg

Det er blevet rigtigt flot, og man ser næsten intet ar, selvom det ikke er så længe siden. Fin information, trygt ved sygeplejesken tilbyder at holde i hånd -) Professionelt, venligt og de har en kort ventetid.

starstarstarstarstar
Øjenlæge Henrik Wille
B
Foretaget i januar 2007
Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg

Da jeg besluttede mig for at få foretaget et øjenløft, var jeg ligesom så mange andre i vildrede. Hvilken øjenlæge skulle jeg henvende mig til, og hvordan ville han udføre sit arbejde. Det brugte jeg meget tid på at ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt Øjenklinikken Henrik Wille

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Kontaktoplysninger
location_onSpeciallægecentret v. Diakonissesti, Peter Bangsvej 3, 2000 Frederiksberg

Frederiksberg

NULL, Speciallægecentret v. Diakonissesti, Peter Bangsvej 3, 2000 Frederiksberg,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.